Ξεκινουν οι καταθεσεις στην εισαγγελια του αρειου παγου για τη χρυση αυγη...

23:36 23/9/2013 - Πηγή: Fimotro
Το κατώφλι του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη θα περάσουν οι μάρτυρες που θα ...
καταθέσουν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτοι μάρτυρες θα καταθέσουν οι δημοσιογράφοι που δημοσίευσαν συνεντεύξεις από αυτοχαρακτηριζόμενα πρώην και νυν μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ στόχος της Εισαγγελίας είναι
να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό η έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης.
Από τις συγκεκριμένες καταθέσεις αναμένεται να προκύψουν τα ονοματεπώνυμα των ανθρώπων που κατήγγειλαν περιστατικά σε βάρος της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι αν καταθέσουν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας δεν αποκλείεται να μπουν και σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων.
Ήδη από το πρωί στον Άρειο Πάγο, έγιναν αλλεπάλληλες συσκέψεις με την εισαγγελέα κα Κουτζαμάνη, τον αρμόδιο αντιεισαγγελέα για την αντιτρομοκρατία κ. Τζαβέλα και τον αντιεισαγγελέα κ. Βουρλιώτη για να καθοριστεί το πλαίσιο των προανακριτικών ενεργειών για την υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικές αρχές επεκτείνουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου σε μεγαλύτερο αριθμό ατόμων και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα