Ξεκινησε η ομιλια σαμαρα στο συνταγμα...

20:46 23/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Ξεκίνησε πριν από λίγο η μεγάλη συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας με την οποία ο πρωθυπουργός ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία δύο ημέρες...
πριν ανοίξουν οι κάλπες των Ευρωεκλογών.

Η απόφαση για τη συγκέντρωση ελήφθη με το σκεπτικό να γίνει μια επίδειξη αυτοπεποίθησης του πρωθυπουργού και παράλληλα να αποκρουστούν οι κατηγορίες ότι ο κ. Σαμαράς έκανε μία προστατευμένη εκστρατεία μακριά από τον κόσμο παρά το γεγονός ότι η εποχή δεν προσφέρεται για μεγάλες συγκεντρώσεις.

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός
αναμένεται να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τους τόνους κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά και τη δήλωσή του την Πέμπτη ότι ο κ. Τσίπρας είναι «το ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί στη χώρα».

Όπως έπραξε την Πέμπτη από τα Ιωάννινα έτσι και σήμερα θα απευθυνθεί στους «νοικοκυραίους» πολίτες που δε θέλουν να διακινδυνεύσει η χώρα μία περιπέτεια που μπορεί να οδηγήσει στην εθνική καταστροφή.

Ο κ. Σαμαράς θα επαναλάβει ότι έπειτα από δύο χρόνια με μεγάλους κόπους και θυσίες του ελληνικού λαού σταθεροποίησε τη χώρα, απέτρεψε την έξοδο από το ευρώ, αποκατέστησε την αξιοπιστία της και δημιούργησε συνθήκες ανάπτυξης και οριστικής εξόδου από την κρίση.

Ωστόσο θα τονίσει ότι «η χώρα είναι ένα βήμα πριν την κορυφή, μπορεί να ανέβει στην κορυφή ή να κατατρακυλίσει ξανά». Θα απευθυνθεί στους πολίτες και θα τους ζητήσει «να μην επιτρέψουν στη χώρα να γυρίσει στο χθες και στην κρίση». Θα τους ζητήσει να ξεπεράσουν την οργή και την πικρία τους και να ψηφίσουν υπέρ της σταθερότητας και της προοπτικής. Θα τονίσει ότι διαθέτει ολοκληρωμένο σχέδιο για την οικονομική ανάπτυξη και για την μεταρρύθμιση του πολιτειακού και του πολιτικού συστήματος.
Πηγή : prorothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα