Ξεκαρφωμα

11:12 18/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ KAI ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Του Κάπα Σαρδάμ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας χθες το βράδυ στο CNN Ιερουσαλήμ, εξερχόμενος του Μυστικού Δείπνου, δήλωσε ότι δεν τον δεσμεύει η Ανάσταση
του Ιησού Χριστού, καθώς θεωρεί ότι...
πρόκειται για πράξη επικοινωνιακής πολιτικής σε συμπαιγνία της μερκελικής κυβέρνησης Σαμαρά με την Goldman Sachs. «Με την πρόωρη έξοδο του Ναζωραίου από τον τάφο προς τις αγορές είναι σαν να πυροβολούμε τα πόδια μας» επισήμανε ο αρχιερέας των Συριζαίων, προσθέτοντας: «Η μεθαυριανή κυβέρνηση της Αριστεράς θα ακυρώσει τόσο τα Μνημόνια της Σταύρωσης όσο και αυτά της Ανάστασης». Αμέσως μετά προχώρησε παραπέρα υποσχόμενος «τοις Έλλησι και τοις Ιουδαίοις» ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης και Ανάστασης: «Εμείς θα διαπραγματευθούμε με τη Ρώμη μια δική μας Ανάσταση με ρήτρα ανάπτυξης, διαγραφή του επαχθούς χρέους, γενναία αναδιάρθρωση και υποβολή της Συμφωνίας σε δημοψήφισμα σε περίπτωση που η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία έχει αντιρρήσεις». Εν τω μεταξύ, όπως ήταν αναμενόμενο, οι διάφορες συνιστώσες εξεδήλωσαν τις διαφωνίες τους. Ο αδελφόθεος Παναγιώτης Λαφαζάνης ζήτησε να εκπονηθεί από τώρα ένα σχέδιο επιστροφής στο δηνάριο, ώστε ο Ιούδας ο Ισκαριώτης να μην μπερδευτεί με την ισοτιμία του ευρώ στην πληρωμή του από τους Γραμματείς και Φαρισαίους του Ναού, αλλά να διευκολυνθούν μετά και εκείνοι στην αγορά του αγρού του Κεραμέως, όπου έχουν πέσει οι τιμές των ακινήτων. Η μυροφόρος Ζωή Κωνσταντοπούλου απαίτησε την παραπομπή σε δίκη του ανθύπατου Μπένι Βενιζέλου και τη σταύρωσή του δίπλα στον Ιησού, γιατί ως υπουργός έκρυψε τη λίστα Λαγκάρντ. Ο τελώνης Δημήτρης Στρατούλης διαβεβαίωσε ότι την πρώτη κιόλας μέρα της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο θα σκίσει το Μνημόνιο, αλλά θα το κάνει κομματάκια και θα το καταπιεί. Ο οικονομικός έπαρχος Γιώργος Σταθάκης, σε σαφώς πιο χαμηλούς τόνους, σχολίασε ότι «το ζήτημα της Ανάστασης είναι τεχνικό». Τέλος, ο αρχηγός των Συριζαίων-Ζηλωτών Αλέξης Τσίπρας προτίθεται να ξεκινήσει μετά το Πάσχα περιοδεία στις πόλεις Βηθλεέμ, Βηθεσδά, Ναζαρέτ, Καπερναούμ, Ιεριχώ, με τελευταίο σταθμό του το Τέξας, για να κάνει τα θαύματά του!
(Από τη νέα χιουμοριστική σελίδα «Ξεκάρφωμα» στο Καρφί του Σαββατοκύριακου , που κυκλοφορεί εκτάκτως Μεγάλη Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014)
Keywords
Τυχαία Θέματα