ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

07:50 5/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες προβλέπονται για σήμερα, Πέμπτη. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 και απο το απόγευμα στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Πτώση της θερμοκρασίας...

κυρίως στα βόρεια.

  
Aναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη Μακεδονία και βαθμιαία στη Θράκη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Από το βραδυ βελτίωση στη Μακεδονία. Άνεμοι: από
βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 που από το απόγευμα θα ενισχυθούν τοπικά σε 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες που στην ήπειρο και τη δυτική στερεά θα είναι κατά τόπους έντονες. Εξασθένηση από το βραδυ. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το μεσημέρι στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους έντονες αρχικά στη Θεσσαλία και από το μεσημέρι στις υπόλοιπες περιοχές. Εξασθένηση των φαινομένων από το βραδυ. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: νεφώσεις με παροδικές βροχές. Πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας το μεσημέρι. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Από το βραδυ βελτίωση στα Δωδεκάνησα. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα 5 με 6 και στα βόρεια 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Αττική: νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα έντονες στα βόρεια και δυτικά. Το βραδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά βαθμιαία 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 19 βαθμούς κελσίου.

  
Θεσσαλονίκη: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το βραδυ. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 και βαθμιαία 5 με 6 και από τη νύχτα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα