Βρηκαν στον αρη ζωη (κωνσταντοπουλου)!

17:16 3/10/2015 - Πηγή: Fimotro
Tου απεσταλμένου μας
στο διαστημικό ακρωτήριο Κένεντυ
Κάπα Σαρδάμ
Oι φωτογραφίες, που έστειλε στη NASA το υψηλής τεχνολογίας αναγνωριστικό φασματοσκόπιo της αποστολής, δείχνουν όχι μόνο σημάδια αλμυρού νερού στον πλανήτη...
Άρη –γεγονός που συνιστά τη δυνητική ύπαρξη ζωής– αλλά και την ύπαρξη της ίδιας της Ζωής Κωνσταντοπούλου! Πληροφορίες του «Ξεκαρφώματος» από την έδρα της Εθνικής Υπηρεσίας Αεροναυπηγικής ( National Aeronautics and Space Administration) αναφέρουν ότι τα στοπ
καρέ που μελετούν ειδικοί επιστήμονες απεικονίζουν την τέως Πρόεδρο της Βουλής των Φιλ-Ελλήνων να προσγειώνεται με το πυραυλικό της σύστημα SPT (Space Transportation System ). Νικώντας τον νόμο της βαρύτητας, άτρωτη από την αστική ακτινοβολία, περνώντας μέσα από τις μαύρες τρύπες του σύμπαντος κόσμου, κόντρα στις αστρικές καταιγίδες, αγέρωχη από τη βροχή πρωτονίων και νετρονίων, υπερνικώντας την έλλειψη οξυγόνου, φαίνεται να περπατά ευθυτενής πάνω σε ρυάκια του Κόκκινου Πλανήτη φορώντας το διαστημικό καναρινί παλτό της.
Άλλες φωτογραφίες τη δείχνουν να κάθεται στο προεδρικό της βάθρο και να προεδρεύει της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους με ακροατήριο γήινους αλλά και εξωγήινους ακτιβιστές από τον Ισημερινό, το Εκουαδόρ και τη Ζάμπια, τον Πλούτωνα, τον Δία και την Αφροδίτη. Οι οργανισμοί αυτοί παρακολουθούν προσεκτικά τη μαχητική νυν και εσαεί Πρόεδρο, χειροκροτώντας τα σημεία εκείνα του λόγου της που χαρακτήριζαν το προαιώνιο χρέος του πλανήτη Άρη στον πλανήτη Γη ως «παράνομο, αθέμιτο και επονείδιστο»!
Λέγεται ότι οι αστροφυσικοί της ΝΑSA κρατούν στο αρχείο για περαιτέρω εξέταση φασματικές σκηνές που παραπέμπουν στον Άρη Βελουχιώτη καβάλα στο άλογό του, στον Άρη Σπηλιωτόπουλο με την πετσέτα του μπάνιου τυλιγμένη με χάρη στον λαιμό και στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης. Απαξάπαντες τρέχουν έντρομοι να εξαφανισθούν, μην τυχόν και βρεθούν μπροστά της κατηγορούμενοι σε ανακριτικές επιτροπές που έσπευσε να συστήσει μόλις πάτησε το πόδι της εκεί.
Ήδη πληροφορούμεθα ότι συγκρότησε εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή για να ερευνήσει τυχόν μικρόβια που ενδεχομένως ενυπάρχουν στο αλμυρό νερό από το προηγούμενο διαπλεκόμενο καθεστώς της εποχής των παγετώνων. Στο πλαίσιο των ερευνών της έχουν κληθεί να καταθέσουν ειδικοί από την ΕΥΔΑΠ της Γης, από τη λίμνη του Μαραθώνα και παλαιοί εργολάβοι του Μόρνου, ενώ δεν θα αποφύγουν την ανάκριση βουνά, λόφοι, κοιλάδες, λωρίδες, κρατήρες και ό, τι τέλος πάντων συνιστά την υλική υπαρκτότητα του αινιγματικού πλανήτη. Διότι ουδέν στοιχείο του Γαλαξία μας υπεράνω εξέτασης και ουδείς αθώος αν δεν έχει χειροπιαστές αποδείξεις!
Γι' αυτό, μια από τις πρώτες ενέργειές της ήταν να αποστείλει δείγμα υφάλμυρου νερού στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Έτσι και το νερό (Η2Ο) πιαστεί να μην πληροί τις επιστημονικές προϋποθέσεις που θέλουν οι μοριακοί δεσμοί μεταξύ υδρογόνου και οξυγόνου να σχηματίζουν γωνία 104,5 μοιρών, τότε αλίμονο στον Δημιουργό και Πλάστη! Την παραπομπή δεν τη γλιτώνει! Αν μάλιστα υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις πως πρόκειται για υπολείμματα από βρόμικα ιδιωτικά κανάλια που ξέβρασαν σαν οχετοί υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα του «Όχι», τότε οι καναλάρχες θα δικασθούν fast truck με την εσχάτη των ποινών: να παρακολουθούν υποχρεωτικά κάθε βράδυ τα δελτία ειδήσεων των καναλιών τους από την αρχή μέχρι το τέλος!
Τέλος, αυτό που έγινε πριν από λίγο γνωστό από τον εκπρόσωπο της ΝΑSΑ είναι ότι εντοπίσθηκαν επίσης: ένα παλαιοντολογικό απολίθωμα ονόματι ΠΑΣΟΚ, ένας φωνακλάς αστροναύτης τύπου Άδωνις και ένας συριζαίος, που από πρωτάνθρωπος της εποχής του αντιμνημονιακού αγώνα, τώρα διαλαλεί τα αγαθά της ιδιωτικοποίησης του νερού που βρέθηκε στον Άρη!..
(AΠΟ ΤΟ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ … ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ, ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 )
Keywords
Τυχαία Θέματα