''βουλευτης θελει να χαρισει 114 δις ευρω στους χρεοκοπημενους ελληνες ! ''...

22:23 6/2/2014 - Πηγή: Fimotro
...ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΠΙΑ ''ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ'' Η BILD...
«Κι άλλο πακέτο βοήθειας για τους χρεοκοπημένους Έλληνες; Φιλελεύθερος πολιτικός θέλει να χαρίσει άλλα 114 δισ. ευρώ». Αυτός είναι ο τίτλος της Bild στο γνώριμο ύφος της. «Η Γερμανία βοήθησε...
μέχρι στιγμής την Ελλάδα που απειλείται με χρεοκοπία με 80 δισ. ευρώ-προφανώς δεν
είναι αρκετά!».

Ο Ελληνογερμανός ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης ζητά τα εξής: H Γερμανία πρέπει να βοηθήσει ακόμα πιο πολύ την Ελλάδα και τις άλλες χώρες της κρίσης και να τους χαρίσει 114 δις ευρώ! «Αυτά τα χρήματα θα μπορούσε η γερμανική κυβέρνηση να τα βάλει σε ένα ειδικό ταμείο και να χρηματοδοτεί αναπτυξιακά προγράμματα στις χώρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα χρέους ή να διαδεχθεί το Ταμείο Στήριξης ESM» δήλωσε ο Χατζημαρκάκης στην Bild.

«Οι ακροδεξιοί οπλίζονται για την απαγόρευση του κόμματος» είναι ο τίτλος ρεπορτάζ της Neue Zürcher Zeitung και σημειώνει πως οι νεοναζιστές ιδρύουν ένα εναλλακτικό κόμμα. «Οι ακροδεξιοί ανεβαίνουν. Η δολοφονία του Φύσσα και οι συλλήψεις της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής που ακολούθησαν μόνο για λίγο μείωσαν τη δημοτικότητα της Χρυσής Αυγής. Σε όλες τις δημοσκοπήσεις εμφανίζονται να καταλαμβάνουν την τρίτη θέση και μάλιστα με διψήφια ποσοστά. Σε μια μεγάλη διαδήλωση στην Αθήνα το Σάββατο το βράδυ συγκεντρώθηκαν 3.000 οπαδοί των ακροδεξιών- τόση προσέλευση δεν είχαν ούτε οι πιο πρόσφατες διαδηλώσεις κατά της πολιτικής λιτότητας της κυβέρνησης».

Πηγή: Deutsche welle
Keywords
Τυχαία Θέματα