Βομβα ετοιμη να εκραγει η «δημοσια τηλεοραση!»

11:36 4/11/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Σχεδόν 5 μήνες μετά την κυβερνητική «βόμβα χιροσίμας» που σκοτείνιασε τον Ελλαδικό και πανομογενειακό ουρανό ανά τον κόσμο, δεν φαίνεται το υβριδικό «μόρφωμα ΔΤ» της ΕΡΤ και το «εξωμήτριο» με την...
ΝΕΡΙΤ να καρποφορούν. Απόφαση βέβαια την οποία δεν θα έπαιρναν, ούτε πρόσωπα με διαταραγμένη ψυχική υγεία! Έτσι λοιπόν ενός κακού μύρια έπονται όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας.

Δεν θα ασχοληθούμε με τα πρόσωπα που έχουν επιλεγεί για την ανασυγκρότησή της και τη λειτουργία της. Δεν θα αναφέρουμε
καν, τα ονοματά τους γιατί νομίζω ότι δεν το αξίζουν, πολύ περισσότερο αυτοί που πήραν την «παιδαριώδη» απόφαση να ρίξουν το «μαύρο» «όνειδος!» χωρίς «αιδώ». Και για να μην είμαστε εμείς μόνο οι κακοί, για τα όσα γράφουμε και λέμε, το Αntinews-και όχι μόνο-που υπερασπίζεται και στηρίζει κυβερνητικές αποφάσεις, υπεραμύνθηκε με θέρμη(!) το «μαύρο» της ΕΡΤ την 11η Ιουνίου!!! Διαβάστε λοιπόν τι έγραφε πριν ένα μήνα, στις 5 Οκτωβρίου:

«Σε «γιάφκα» του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, της «Δράσης» και των λοιπών..δημοκρατικών δυνάμεων τείνει να μετατραπεί ο υποτιθέμενα ανεξάρτητος οριστικός φορέας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. η οποία μέλει να αντικαταστήσει την «αμαρτωλή» ΕΡΤ. Σαν να μην προέρχεται ο πρωθυπουργός της χώρας από τη μεγάλη «γαλάζια» παράταξη, σαν να μην συνιστά πλειοψηφία το κόμμα της Ν.Δ., σαν να μην υπάρχει ούτε ένας σοβαρός νεοφιλελεύθερος, δεξιός, να διοικήσει το νέο εγχείρημα, εντελώς επιπόλαια, ενοχικά και απροσχημάτιστα αφήνεται η ΝΕΡΙΤ στα χέρια επιδέξιων στην αναρρίχηση και αδέξιων στα τηλεοπτικά «πράσινων», «κόκκινων» και «πορτοκαλί», πρώην υποψηφίων με διάφορα κόμματα και κομματίδια. Αποτέλεσμα; Να πηγαίνει στράφι όλη η προσπάθεια για δήθεν απεξάρτηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από κομματικές αγκυλώσεις και πελατειακές σχέσεις, να διορίζονται «ετσιθελικά» τα γνωστά αναρριχητικά της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και να υποδέχεται τόσο η «ΔΤ» όσο και η ΝΕΡΙΤ μεθαύριο μια σειρά από «ημέτερους» από τη δεξαμενή συγκεκριμένων παρατάξεων αριστερά της «πράσινης» γραμμής».

Ένα μήνα μετά, τα πράγματα έχουν γίνει πολύ χειρότερα, από αυτά που περιγράφονται, και χάρη στην βαλβίδα αποσυμπίεσης και την ψυχραιμία κάποιων προσώπων που συμμετέχουν στην ΔΤ εξακολουθεί έστω να υπολειτουργεί! Και να εξηγούμαι τι εννοώ για τη βόμβα:

Με βάση το κλείσιμο της ΕΡΤ και την απόφαση Μάναλη να στείλει ταχυδρομικώς τις απολύσεις των εργαζομένων-αν και παράνομα και αλαζονικά, όλοι οι νομικοί συμφωνούν ότι: Στα ελληνικά η ευρωπαϊκά δικαστήρια θα δικαιωθούν με βαρύ κόστος πολιτικό και οικονομικό για την κυβέρνηση-με βάση την κείμενη νομοθεσία περί Α.Ε. θα έπρεπε να αποζημιωθούν με τον τελευταίο μισθό (μικτό) και τα χρόνια προϋπηρεσίας. Τι ακριβώς συμβαίνει τώρα;

Το ΥΠΟΙΚ, έδωσε δύο δόσεις τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αποζημίωση 2 μηνών(4 μήνες) και έκτοτε σταμάτησε, με το αιτιολογικό ότι πρέπει η αποζημίωση να γίνει με το ενιαίο μισθολόγιο. Αυτό όμως στην περίπτωση της ΕΡΤ, δεν μπορεί να εφαρμοστεί, διότι πρέπει να γίνουν επιτροπές για την αξιολόγηση του προσωπικού με βάση τους 2.600 ατομικούς φακέλους. Χρόνια προϋπηρεσίας, βαθμός, θέση, επιδόματα, πτυχία και πάει λέγοντας. Δηλαδή, πιάσ'τοαυγό και κούρευτο!!!

Η άρνηση Των Στουρνάρα-Καψή-Μάναλη να συνεχίσουν να πληρώνουν την αποζημίωση, έχει δημιουργήσει μια βόμβα μεγατόνων, τόσο στο ραδιομέγαρο όσο και σε Μουρούζη, Κατεχάκη και «ΔΤ», που εργάζονται στην πρώην ΥΕΝΕΔ κάτω από άθλιες συνθήκες, εργασιακές και οικονομικές. Τώρα κατάλαβαν, πόσο τους εμπαίζουν με τις δίμηνες συμβάσεις και την εξευτελιστική μισθοδοσία. Η μη καταβολή, αποζημίωσης που τους οδηγεί στην «πείνα» και εξαθλίωση τους έχει εξοργίσει!

Εν τω μεταξύ τα «τσακάλια» του ραδιομεγάρου για να δείξουν την αξία τους, μετά τη διακοπή του δορυφορικού σήματος από τον ΑΣΤΡΑ, ανέβασαν το σήμα σε άλλον δορυφόρο, ενημερώνοντας και ψυχαγωγώντας τους Έλληνες ομογενείς, και τα νεύρα της συγκυβέρνησης διαταραγμένα!

Πηγές (εργαζομένων)από την ΔΤ, αναγνωρίζοντας το λάθος και την παγίδα με δόλωμα τα Bonus στον νέο φορέα, υπογράφοντας δίμηνες συμβάσεις, βλέπουν τώρα τα όνειρά τους να συντρίβονται στο κυβερνητικό «ψέμα». Δηλώνουν μετανοιωμένοι, από την πρώην ΕΡΤ, και ότι θα είχαν κερδίσει πολύ περισσότερα, εάν δεν είχαν πάει στην «ΔΤ», διότι θα ήταν αδύνατον να λειτουργήσει χωρίς τη δική τους εμπειρία.

Μάλιστα, εργαζόμενοι, προερχόμενοι από το ραδιομέγαρο στο υβριδικό «μόρφωμα» έχουν δημιουργήσει μυστική κίνηση, για ομαδικές παραιτήσεις, εάν η κατάσταση δεν αλλάξει και δεν δοθούν οι αποζημιώσεις. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, καταλαβαίνετε που θα οδηγηθεί ο φορέας!

Δεν γνωρίζω εάν τη βόμβα ρίξει ένα νέο «ΕNOLA GAY!» η άλλο σύγχρονο μέσο! Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι το «μίγμα» της είναι εκρηκτικό και η ζημιά που θα προκαλέσει θα είναι καταστροφική για το κυβερνητικό σχήμα. Κανένας Στουρνάρας, Καψής, Μάναλης, Φορτάκης η Προκοπάκης δεν θα μπορέσει να την ανακόψει. Θα πέσει κατ'ευθείαν στο Μαξίμου και μάλιστα στην κορυφή με τα μυαλά που έχει(!!!!!).
Keywords
Τυχαία Θέματα