Βερα στο δεξι ;

20:30 20/3/2015 - Πηγή: Fimotro
Ένα χρόνο και τρεις μήνες έπειτα από την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ :::
και της Γαλλίδας ηθοποιού, Ζουλί Γκαγιέ, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε στα 60στά γενέθλια του ανθρώπου που τους έφερε... κοντά, του Σοσιαλδημοκράτη Ζουλιέν Ντρέι. Στις έντεκα και μισή το βράδυ, το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε το κατώφλι
της οικίας του Ντρέι..., γράφει ο γαλλικός Τύπος.

«Τι σημαίνει αυτό για την σχέση τους; Θα την επισημοποιήσουν;», διερωτάται ο γαλλικός Τύπος. .

«Μήπως ο Γάλλος πρόεδρος το πήρε απόφαση να βάλει βέρα στο δεξί;» , σχολιάζει το περιοδικό «L' Express», υπενθυμίζοντας ότι, ο Φρανσουά Ολάντ, αν και πατέρας τεσσάρων παιδιών, τα οποία απέκτησε με την νυν υπουργό Οικολογίας, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, παραμένει εργένης.

Ο Ολάντ είναι επιστήθιος φίλος του Ζουλιέν Ντρέι, επισημαίνει το περιοδικό «Closer», σχολιάζοντας ότι τους δύο άντρες τους συνδέει μία στενή φιλία 30 ετών.

Όπως εξηγεί το σκανδαλοθηρικό γαλλικό περιοδικό ,το γενέθλιο πάρτι του Ζουλιέ Ντρέι έγινε στις 5 Μαρτίου.

Στο πάρτι του πρώην βουλευτή του Σοσιαλιστικού Κόμματος παρευρέθηκε και ο υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας ,Εμανουέλ Μακρόν.

Υπενθυμίζεται ότι, το 2012, στην αντίστοιχη γιορτή προς τιμήν του Ζουλιέν Ντρέι, ο Φρανσουά Ολάντ, τότε υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος για την προεδρία της χώρας, είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει άρον άρον το πάρτι, καθώς εκεί είχε κάνει την εμφάνισή του ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν και παλιό στέλεχος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, κατηγορούμενος σε πολλές ποινικές υποθέσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα