Βαρβιτσιωτης: διασυνδεση συριζα με καταδικασθεντες τρομοκρατες...

Για διασύνδεση κυβερνητικών στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ με καταδικασθέντες...
τρομοκράτες που επεκτείνεται μέχρι και τον «πυρήνα της άσκησης κυβερνητικής πολιτικής στους κρίσιμους τομείς της δικαιοσύνης και της δημόσιας τάξης», κάνει λόγο ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε επίκαιρη ερώτησή του προς τον πρωθυπουργό με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις γύρω από τις καταγγελίες Πανούση.

«Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος του συμβούλου του υπουργού Δικαιοσύνης και μέλους της Π. Γ του ΣΥΡΙΖΑ,
Π. Λάμπρου, ο οποίος, όπως δημοσιεύει το "Βήμα της Κυριακής" στις 15.11.2015, φέρεται να απευθύνεται σε αρχηγικό στέλεχος του Συνδικάτου του Εγκλήματος, τονίζοντας ότι «κάνει ό,τι μπορεί. Και όχι μόνο αυτός αλλά και άλλοι», επισημαίνει στο κείμενό του ο βουλευτής της ΝΔ για να υποστηρίξει ότι: «Οι αποκαλύψεις αυτές, μετά από το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, λαμβάνουν ιδιαίτερη διάσταση».

«Σε μια περίοδο που η Ευρώπη καλείται να αντιμετωπίσει δραστικά και να απομονώσει τους τρομοκράτες, από όπου και αν προέρχονται, αποτελεί μείζον θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης μια Κυβέρνηση ευρωπαϊκού κράτους να συνομιλεί με αυτούς», αναφέρει.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης ρωτά, τέλος, τον πρωθυπουργό αν: «προτίθεται να ζητήσει την παραίτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης του οποίου ο σύμβουλος και, παράλληλα, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Λάμπρου, φέρεται να συνδιαλέγεται με τρομοκράτες και εγκληματίες, φθάνοντας, μάλιστα, στο σημείο να διαπραγματεύεται τα νομοθετήματα του Υπουργείου με αυτούς; Θα συνεχίσει να ανέχεται στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ ένα κορυφαίο κομματικό στέλεχος το οποίο συναλλάσσεται με τρομοκράτες και εγκληματίες;».
Keywords
Τυχαία Θέματα