Βαγγελη διωξε με τις κλωτσιες τα... ποντικια της συγγρου!

11:28 7/7/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Ιωάννης Καλαμίδης
(από το : tokentro.gr)
Τι συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στη ΝΔ; Γιατί τρέχουν πάνω - κάτω τους ορόφους ο διευθυντής του Σαμαρά, Κώστας Μπούρας και ο διευθυντής της ΝΔ, Κώστας Τσιμάρας; Τι...
προσπαθούν να προλάβουν; Ή καλύτερα τι προσπαθούν να κρύψουν; Οι εργαζόμενοι της ΝΔ βρίσκονται σε άθλια κατάσταση. Οι προμηθευτές το ίδιο. Όλοι τους απλήρωτοι και πτωχευμένοι.
Από το καλοκαίρι του 2014, λεφτά έχουν
κατασπαταληθεί σε εκλογές, φιέστες και φανφάρες προκειμένου το πολιτικό πτώμα του Αντώνη Σαμαρά, να παραμένει στον αφρό της επικαιρότητας. Τα ολέθρια αποτελέσματα όλων των τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων αποδεικνύουν πως η τακτική να «πιστολιάσουν» όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του κόμματος για να διασωθεί ο Σαμαράς απέτυχε. Και απέτυχε εις βάρος εργαζομένων και προμηθευτών μεροκαματιάρηδων.
Η πολιτική των διευθυντών της ΝΔ, επί Σαμαρά, ήταν πάντα να πληρωθούν τα δικά τους παιδιά, οι λεγόμενοι κολλητοί τους και οι υπόλοιποι να πάνε να αυτοκτονήσουν.
Αυτή τη στιγμή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, πρέπει να πετάξει με τις κλωτσιές έξω τα ποντίκια της Συγγρού.
Αυτούς τους απίστευτους τύπους που κυκλοφορούν, ξεδιάντροπα και που συνεχίζουν να απειλούν και να πουλούν τσαμπουκά με την κάλυψη του Αντώνη Σαμαρά.
Ακόμη, ξεδιάντροπα λένε πως υπάρχει πολιτική συμφωνία Σαμαρά-Μεϊμαράκη, να παραμείνουν κάποια «λαμόγια» με ή χωρίς εξουσίες...

Υ.Γ.
Το θέμα του μεταβατικού προέδρου της ΝΔ, είχε τεθεί πριν τις εκλογές της 25 Ιανουαρίου. Είχε τεθεί επιτακτικά στον Αντώνη Σαμαρά, για την ορθή πολιτική διαχείριση της επερχόμενης συγκλονιστικής ήττας, με επικρατέστερο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο απίστευτος τέως πρόεδρος της Συγγρού, έρμαιο και των κορακιών – συμβούλων του, έστησε την αριστερή παρένθεση, εκτιμώντας πως με ...κλειστές τράπεζες θα ξανακυβερνήσει. Η ιστορία είναι γνωστή. Ο κόσμος απάντησε «ΟΧΙ» και στην επιστροφή του ακροδεξιού Σαμαρά. Και φυσικά ο κοινωνικός τρόμος για Σαμαρά έδωσε υπερεξουσίες στον Τσίπρα... Η πορεία των διαπραγματεύσεων θα αποδείξει αν αυτό ήταν καλό για τις ισορροπίες του πολιτικού συστήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα