Τζιτζικωστας στα παραπολιτικα 90,1 fm : να αφησουν ορισμενοι εκδοτες τα παιχνιδια τους

Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ
Αιχμές κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη άφησε σε δηλώσεις του στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιάννη Παπαγιάννη ο Απόστολος Τζιτζικώστας. O νεαρός υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ επισήμανε ότι ο Μεϊμαράκης προτάσσει το...
συμφέρον του επιδιώκοντας να μην είναι μαζική η συμμετοχή στις αυριανές εκλογές γεγονός που θα «Πασοκοποιήσει» σε ποσοστά τη ΝΔ.
Κάλεσε τους φίλους του κόμματος να προσέλθουν μαζικά στις
κάλπες καθώς "ο προσωρινός αρχηγός της ΝΔ αν επικρατήσει θα καταργήσει τις εκλογές για την αρχηγία με την σημερινή μορφή της και ο πρόεδρος θα εκλέγεται από έναν κλειστό μηχανισμό που θα επιλέγει αυτούς που θέλει".
Τόνισε ότι μπορεί η συνεργασίες να μην είναι θέμα προσώπων αλλά ο ίδιος "δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον κ. Παρασκευόπουλο που συνομιλεί με την τρομοκρατία , ούτε με τον κ. Φίλη ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει γενοκτονία των Ποντίων".
Ο Α. Τζιτζικώστας κάλεσε μεγαλοεκδότες και μεγαλοδημοσιογράφους "να αφήσουν τα παιχνίδια καλώντας όποιες καταγγελίες γίνονται να έχουν ονοματεπώνυμο αμφισβητώντας τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας".
Keywords
Τυχαία Θέματα