Τζιτζικωστα στηριζει ο μπαλτακος

"ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ"
«Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι χρυσή τομή ανάμεσα στην κεντρώα και την δεξιά πτέρυγα της ΝΔ, συγκεντρώνει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά γιατί το κόμμα θα διασπαστεί αν δεν συνταιριάξει τις δυο τάσεις , ενώ πλεονέκτημα είναι και ηλικία του», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και το Γιάννη Παπαγιάννη ο...
πρώην γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου επι κυβέρνησης Σαμαρά
Τάκης Μπαλτάκος.
Τόνισε ότι «στο δεύτερο γύρο θα είναι επικίνδυνο για αυτούς που θα μείνουν έξω να καλέσουν τους εκλογείς τους να ψηφίσουν υποψήφιο που θα υποδείξουν επειδή οι ψηφοφόροι μπορεί να αντιδράσουν και να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα» και πρόσθεσε : «Τη Δευτέρα που θα ακολουθήσουν των εκλογών πρέπει να όλοι οι υποψήφιοι να πουν είμαστε όλοι αδέλφια και μέσα στη ΝΔ».
Ο Τ. Μπαλτάκος ερωτηθείς σχετικά είπε ότι δεν καμία επικοινωνία με τον κ. Σαμαρά ούτε τώρα αλλά και πριν από το επιμάχο βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη.
Για το θέμα της εισόδου των προσφύγων χαρακτήρισε «παράδοξη» την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο προσφυγικό , ενώ υπεραμύνθηκε της «επιτυχημένης πολιτικής αποτροπής» , που όπως είπε, εφάρμοσε η Κυβέρνηση της ΝΔ.
Keywords
Τυχαία Θέματα