Τσιπρασ-μητσοτακης : αν ειχε και λιγο ξυλο στη βουλη θα ηταν η παρασταση της χρονιασ!

12:23 30/3/2016 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
«Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει κανέναν».
Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω...
Δεν ξέρω πόσοι είχαν το κουράγιο να απολαύσουν την 8ωρη και πλέον θεατρική παράσταση-κράτησε μέχρι της 03.30 το πρωί-που απευθυνόταν σε παιδιά του νηπιαγωγείου. Κοινώς «τα παιδία παίζει», που σκηνοθέτησε το Μαξίμου για να δώσει λίγο «γέλιο» στην εξαθλιωμένη κοινωνία.

Ήταν μια «σούπα» άγευστη πέρα από κορώνες και χειροκροτήματα που κανείς δεν κατάλαβε γιατί οι εθνοπατέρες χειροκροτούσαν τους εαυτούς τους όταν μιλούσε ο πρωθυπουργός. Εάν δεν
υπήρχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ανεβάσει λίγο τους τόνους, βουλή και τηλεθεατές θα είχαν κοιμηθεί.

Για ποια δικαιοσύνη, διαφθορά και διαπλεκόμενα μίλησαν; Βγήκε κάποιο στοιχείο που να ενδιαφέρει τον κόσμο που υποφέρει; Αλήθεια γιατί έγινε αυτή η συζήτηση! Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν άχρωμος άοσμος, πετώντας φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα που δυστυχώς έσκαγαν συνεχώς στα χέρια του. Δεν είχε τη δύναμη ούτε να τις απομακρίνει πριν εκραγούν. Με δυο λόγια ήταν μια παράσταση πόλωσης και διχασμού, με αλληλοκατηγορίες και λόγια «αέρος».

Εκείνος που ήταν για λύπη και αξιοθρήνητος ήταν ο Πάνος Καμμένος. Πραγματικά ήταν μια σκοτεινή φιγούρα στην όλη παράσταση. Οι λέξεις και φράσεις που ακούστηκαν δεν περιγράφονται. Καμμένος: Κάτσε κάτι αγόρι μου κάτσε κάτω αγόρι μου…θα ζητήσεις στα 4 συγνώμη…».

Γεια σου ρε Πάνο, καλά και δεν το είπες «γιουσουφάκι». Πάνο μήπως είχε δίκιο ο Βενιζέλος που σε είπε …αλήτη…αλητάμπουρα; Πάντως από τη συζήτηση δεν προέκυψε τίποτα. Ούτε άσσοι, ούτε λαγοί, παρά μόνο πρωτοσέλιδα εφημερίδων, περιοδικών, ακόμη και ο Αρκάς!

Ρε Αλέξη, τι την ήθελες αυτή τη συζήτηση; Γιατί αυτός ο αυτοεξευτελισμός; Έπρεπε από το βήμα της βουλής μας μιλήσεις και πάλι, ότι όχι μόνο θα ολοκληρώσεις την 4τραετία, αλλά θα κερδίσεις και της επόμενες εκλογές, με τη ΝΔ να μην βάζει μυαλό αν και έχασε 3 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις;

Αλέξη(!)μπορείς να μας πεις ποια «καφετζού» ή «αστρολόγος» σού δίνει αυτές τις πληροφορίες η κάνει αυτές τις προβλέψεις να την επισκεφθούμε και εμείς να μας προβλέψει τη μοίρα του Ελληνικού λαού και τι τον περιμένει όσο εσύ θα βρίσκεσαι στη «γυάλα» της εξουσίας;

Τα έβαλες με όλα τα ΜΜΕ ως άντρα διαπλοκής, και σύντομα θα προχωρήσεις στην αδειοδότηση των 4 αδειών. Έτσι σε συμβούλεψε ο «πνευματικό» σου παπάς; Μάλλον πρέπει να πας σε Μητροπολίτη και να αφήσεις παπάδες και αρχιμανδρίτες. Καλό κουράγιο ALEX «τες αύριο τα σπουδαία».
Keywords
Τυχαία Θέματα