Τρεις μεγαλες προσφορες αυτο το σαββατο με τα παραπολιτικα (βιντεο)

09:28 5/3/2015 - Πηγή: Fimotro
Τρεις μεγάλες προσφορές αυτό το Σάββατο με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Για ακόμα ένα Σάββατο τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ εξασφάλισαν μοναδικές προσφορές για όλους του αναγνώστες....
Με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
στα περίπτερα όλης της χώρας:
Ιστορία του Ελληνικού Έθνους της Εκδοτικής Αθηνών
Το μεγάλο έργο πολιτισμού που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Αυτό το Σάββατο 7.3 μη χάσετε τον 7ο πολυτελή σκληρόδετο τόμο με το γ' μέρος της ενότητας ‘Κλασικός ελληνισμός’Τον 4ο αιώνα π.Χ. Θηβαίοι, Αθηναίοι και Μακεδόνες είναι οι ελληνικές δυνάμεις που κυριαρχούν στον χάρτη. Στον δρόμο για την πανελλήνια ενότητα και μετά τον Γ΄ Ιερό Πόλεμο, ο Φίλιππος γίνεται «ηγεμών των Ελλήνων». Οι ελληνικές αποικίες αναπτύσσονται σε όλη τη Μεσόγειο και απλώνονται μέχρι τον Πόντο.Ακόμα,ΝΕΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ«Γεύσεις, από την Μαρία Εκμεκτσίογλου»Η διάσημη Πολίτισσα chef, Μαρία Εκμεκτσίογλου, μοιράζεται μαζί μας την αγάπη της για το καλό φαγητό, διηγείται απολαυστικές γευστικές ιστορίες από τους αγαπημένους της τόπους, αποκαλύπτει τα επτασφράγιστα μυστικά της μαγειρικής τέχνης των γυναικών της Πόλης και μας ετοιμάζει τις πιο μερακλίδικες συνταγές της!Με αυτό το τεύχος:Νηστίσιμα & παραδοσιακά εδέσματα από την ΠόληΤαξιδεύουμε Κυριακή απόγευμα για καφεδάκι και κουβεντούλα στην ΤένεδοΜαγειρεύουμε με τον Μπουράκ ΧακίΣτρώνουμε το τραπέζι της ΚυριακήςΟι συνταγές της τεμπέλας: Ευκολομαγείρευτες λιχουδιές που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!Ακολουθήστε, κάθε μήνα με τα Παραπολιτικά, τη Μαρία Εκμεκτσίογλου σε ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της γεύσης!
Επίσης, για τους μικρούς μας φίλους στην έκδοση των 2 ευρώΤο Ρομπότ και το ΤέραςΔύο κολλητοί φίλοι που μοιάζουν αταίριαστοι εξερευνούν τον κόσμο!Τα παιδιά διασκεδάζουν και αυτό το Σάββατο με το 6ο DVD της σειράς, με νέα μεταγλωττισμένα επεισόδια!Το φιλόδοξο Ρομπότ και το υπεραισιόδοξο Τέρας είναι οι δύο απίθανοι φίλοι της αγαπημένης παιδικής σειράς. Οι δυο αταίριαστοι πρωταγωνιστές, ζουν φανταστικές περιπέτειες και αντιμετωπίζουν αναπάντεχες αντιξοότητες, αλλά βγαίνουν πάντα νικητές, με όπλο τη μοναδική τους φιλία!
Keywords
Τυχαία Θέματα