Τρεις και πλεον ωρες η συναντηση σαμαρα - βενιζελου...

18:20 11/1/2014 - Πηγή: Fimotro
...ΜΕ ΤΟ Γ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΠΕ, ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ Α.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΧΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ...
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, μετά από τρεις και πλέον ώρες, η σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου,...
με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου και του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.
Βασικό θέμα ήταν η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.
Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, έγινε επισκόπηση όλων των θεμάτων, καθώς η Αθήνα έστειλε την Παρασκευή στους εκπροσώπους των δανειστών όλα τα στοιχεία για το δημοσιονομικό κενό και αναμένει την ημερομηνία άφιξής τους.
Εάν και το πρόγραμμα δεν έχει οριστικοποιηθεί, ο κ. Στουρνάρας εξέφρασε την εκτίμηση ότι η τρόικα θα έρθει την επόμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη υπό τον κ. Σαμαρά δεν συζητήθηκε το θέμα που έχει προκύψει με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο, ότι πιθανή εμπλοκή της κ. Αναστασίας Σακελλαρίου, προέδρου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, δεν τον προβληματίζει.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα