Τραγωδια και παλι στις ηπα...

20:30 19/5/2015 - Πηγή: Fimotro
Τραγικό θάνατο βρήκε αστυνομικός του Χιούστον, εν ώρα καθήκοντος, όπως ανέφεραν τα αμερικανικά μέσα τη Δευτέρα...
Ο 47χρονος Ρίτσαρντ Μάρτιν, ήταν υπεύθυνος για την τοποθέτηση της ειδικής παγίδας με τα καρφιά στο οδόστρωμα, ώστε να εξουδετερωθεί ένας ύποπτος κλοπής αυτοκινήτου που προσπαθούσε να διαφύγει.

Δυστυχώς όμως ο δράστης τον χτύπησε με το κλεμμένο μίνι βαν. Ο Μάρτιν πέθανε πριν προλάβει να του παρασχεθεί η κατάλληλη βοήθεια, ενώ ο δράστης μερικά μέτρα μετά το σημείο, σταμάτησε και αυτοπυροβολήθηκε.

Ο αρχηγός
της αστυνομίας Τσαρλς ΜακΚλίλαντ, δήλωσε στην τοπική τηλεόραση πως ο δράστης χτύπησε εσκεμμένα τον Μάρτιν στην προσπάθειά του να διαφύγει, ενώ αποκάλυψε μετά τον αυτοτραυματισμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και φρουρείται.

Η αστυνομία άρχισε να καταδιώκει το δράστη, όταν αυτός λήστεψε ένα μαγαζί και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ξένο αυτοκίνητο, επιχειρώντας να διαφύγει. Στην αναφορά αποκαλύπτεται πως κατά τη διάρκεια της καταδίωξης υπήρξε ανταλλαγή πυρών.

Αργότερα, ο δράστης σταμάτησε το πρώτο όχημα και έκλεψε το μίνι βαν, απειλώντας με το όπλο του τον οδηγό του. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας ο οδηγός νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους, φέροντας μικρές εκδορές.

Το κυνηγητό έληξε με τον τραγικό θάνατο του 47χρονου Μάρτιν, πατέρα δυο παιδιών και με τη φρουρούμενη νοσηλεία του δράστη.
Keywords
Τυχαία Θέματα