Τους εκπροσωπους των νεων καναλαρχων θα δουν σημερα παππας, γεροβασιλη κρετσος

14:58 5/9/2016 - Πηγή: Fimotro
Τους εκπροσώπους των τεσσάρων προσωρινών υπερθεματιστών, προκειμένου να συζητήσουν τα επόμενα διαδικαστικά βήματα, θα υποδεχτούν στις 15:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο...
υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Εν τω μεταξύ σε συνέντευξη, εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο ΑΠΕ η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, αναφέρεται στο ζήτημα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών. Συγκεκριμένα η κ. Γεροβασίλη
τόνισε:

«Αν έχετε χτίσει αυθαίρετη επιχείρηση, χωρίς άδεια λειτουργίας σε δασική έκταση και σας αποβάλλουν απ' αυτήν μπορείτε να πείσετε στ' αλήθεια ότι διώκεστε, ότι σας ξεσπιτώνουν;».

Για «εθισμό στο ψέμα» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, καταγγέλλοντας ότι «επιτίθεται βάναυσα στη νοημοσύνη των πολιτών».

Ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε, τις προηγούμενες ημέρες πως, εάν η Digea δεν κόψει το σήμα των καναλιών που δεν εξασφάλισαν άδεια στον πρόσφατο διαγωνισμό, αυτό θα το πράξει η Πολιτεία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ, τόνισε:

«Στην περίπτωση που η Digea δεν συμμορφωθεί, σχετικά με τη διακοπή του σήματος των καναλιών που δεν πήραν άδεια λειτουργίας, τα συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας υποχρεούνται να πράξουν το καθήκον τους».
Keywords
Τυχαία Θέματα