Τους 42 υποψηφιους ευρωβουλευτες παρουσιαζει σημερα το ποταμι

12:09 5/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Επίσημη πρεμιέρα με την παρουσίαση και των 42 υποψηφίων του ευρωψηφοδελτίου κάνει σήμερα το βράδυ το Ποτάμι, με ομιλία του αρχηγού του κόμματος, Σταύρου Θεοδωράκη.
Παρουσιάζει τους...
42 για το Ποτάμι
Σε εκδήλωση στο ανοιχτό Θέατρο της Χαραυγής, μεταξύ της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου, ο κ. Θεοδωράκης θα παρουσιάσει έναν έναν τους υποψηφίους του και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των φίλων του Ποταμιού. Η επιλογή του «σκηνικού» για την παρουσίαση της ευρωλίστας δεν έγινε τυχαία. «Γιατί η Ευρώπη θα γίνει Ευρώπη,
όταν και η Δραπετσώνα γίνει Ευρώπη», λέει ο κ. Θεοδωράκης και εξηγεί τον συμβολισμό βάσει του οποίου το Ποτάμι κατεβαίνει σήμερα στη Β' Πειραιά, μια εκλογική περιφέρεια με σημαντικά προβλήματα και μεγάλο ποσοστό ανεργίας, κυρίως για τους νέους.
Είναι πασιφανές ότι ο αρχηγός του Ποταμιού θα επιδιώξει μέσα στο διάστημα που απομένει μέχρι την κάλπη της 25ης Μαΐου να αναδείξει προτεραιότητες και προτάσεις για πληθυσμιακές ομάδες που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση. Θα το κάνει, είτε μιλώντας στις συγκεντρώσεις ανά την Ελλάδα, είτε μέσω των εμφανίσεων του ιδίου και των υποψηφίων στα ΜΜΕ.
Οπως χθες, που υποδέχτηκε πάνω από 400 κατοίκους του Βόλου, στην παραλία της πόλης: απάντησε σε σειρά ερωτήσεων και επιτέθηκε στους κ. Σαμαρά και Τσίπρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα