Τον εβαλαν να κανει αγγαρεια!...

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Δεν πίστευαν τα μάτια μου βλέποντας το Νίκο Φίλη, υπουργό παιδείας, με τα τις «πενταροδεκάρες» και τον «πλούσιο» πρωθυπουργό να εκκλησιάζεται, μαζί με άλλους...
αξιωματούχους όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο της σημερινής ημέρας.

Ο υπουργός ήταν χαμένος. Τον έβαλαν να κάνει αγγαρεία, μπροστά στην στρατιωτική ηγεσία με τις στολές και άλλους γραβατωμένους πολιτικούς να δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό, την ιστορική τούτη μέρα με έναν εκπρόσωπο της κυβέρνησης που δεν πιστεύει σε ιστορικές μνήμες. Όλοι να προσκυνούν το σταυρό να χαιρετούν τον μητροπολίτη,
και ο ίδιος να απλώνει χλιαρά το χέρι προς τον εκπρόσωπο της εκκλησίας σαν επαίτης!!!

Είναι ο άνθρωπος που το περασμένο Μάιο είχε χαρακτηρίσει «αναχρονισμό» και «ειδωλολατρία» την άφιξη των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας, στην Αθήνα και στον «Άγιο Σάββα», μιλώντας για «εμπόριο λειψάνων».

Ο ΣΥΡΙΖΑ ταγμένος εναντίον όλων αυτών των εκδηλώσεων, ο υπουργός παιδείας λόγω πρωτοκόλλου, αναγκάστηκε να είναι το τιμώμενο πρόσωπο μπροστά στην εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση των μαθητών για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου κάτι που δεν πιστεύει.

Αυτοί που στο παρελθόν εμπόδισαν τέτοιες εκδηλώσεις και δημιουργούσαν επεισόδια για να τις ματαιώσουν, με αποτέλεσμα η πολιτεία να τοποθετεί κάγκελα για να προστατεύσει τις παρελάσεις. Ο Ανδρέας Λεβέρδος μιλώντας μετά την παρέλαση στο σύνταγμα, κάρφωσε τον υπουργό παιδείας και τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας:

«Χαίρομαι πάρα πολύ, που αυτό που έλεγα από πέρυσι έγινε. Δηλαδή κάνουμε τις εθνικές μας παρελάσεις χωρίς παρατράγουδα. Και αυτό γιατί όσοι τα προκαλούσαν είναι πλειοψηφία και δεν βάζουν ανθρώπους να κάνουν αυτό που έκαναν. Και χαίρομαι γι΄αυτό». Ανδρέα Λοβέρδο, αυτό δεν ήταν καρφί, αλλά «καρφάρα». Μπράβο Ανδρέα !
Keywords
Τυχαία Θέματα