Το seat leon cup racer

09:32 27/6/2014 - Πηγή: Fimotro
To νέο SEAT Leon Cup Racer μαγνητίζει εξαρχής το βλέμμα. Οι δυνατές του καμπύλες κάθονται πάνω σε τροχούς 18 ιντσών, ενώ είναι 40 εκατοστά πιο φαρδύ από το μοντέλο μαζικής παραγωγής. Η πρόσοψή...
του έχει επανασχεδιαστεί για να προσφέρει μέγιστες αεροδυναμικές επιδόσεις, καθώς και καλύτερο εξαερισμό σε κινητήρα και φρένα.Τα φτερά είναι εξοπλισμένα με οπές εξαερισμού που βελτιώνουν την ψύξη στο τετραπίστονο σύστημα πέδησης. Επίσης, τα δυνατά
μαρσπιέ συνεργάζονται τέλεια με την μπροστινή αεροτομή, την ποδιά, τον πίσω διαχύτη και την διπλή αεροτομή οροφής μονής βάσης του αυτοκινήτου, κάνοντάς το ένα με την πίστα και χαρίζοντάς του ακαριαίους ελιγμούς.To SEAT Leon Cup Racer παραμένει πιστό στο σχεδιαστικό DNA του Leon: κρατάει τόσο τους χαρακτηριστικούς προβολείς full-LED με την μοναδική λειτουργία φωτισμού ημέρας, καθώς και τα πίσω φώτα LED του μοντέλου μαζικής παραγωγής. Επίσης, διαθέτει το ίδιο περίγραμμα οροφής, αλλά και στις πλαϊνές χαρακτηριστικές γραμμές και καμπύλες.

ΤΕΛΕΙΑ ΒΑΣΗO μοναδικός και συναρπαστικός σχεδιασμός μαζί με τον δυναμικό αγωνιστικό χαρακτήρα κάνουν το SEAT Leon ένα μοντέλο που καταπλήσσει. Το Leon ξεχειλίζει υψηλή τεχνολογία, ενώ η ποιότητα και η φινέτσα που αποπνέει, το έχουν αναδείξει σε εμβληματικό μοντέλο της ισπανικής μάρκας. Οι κινητήρες του προσφέρουν μεγάλες επιδόσεις εντελώς αβίαστα, αλλά και υποδειγματική αποδοτικότητα, ενώ το χαμηλό συνολικό του βάρος αποτελεί ένα επιπλέον ατού που τονίζει τον αγωνιστικό και δυναμικό χαρακτήρα του μοντέλου.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑH συστηματική μείωση του βάρους χαρακτηρίζει και το εσωτερικό, το οποίο προστατεύεται από ένα rollcage μεγάλης αντοχής. Η μέγιστη ασφάλεια εξασφαλίζεται επίσης από το αγωνιστικό κάθισμα με σύστημα HANS για την προστασία κεφαλής και αυχένα. Η βασική μορφή της καμπίνας παραμένει η ίδια και στο αγωνιστικό μοντέλο, παρότι οι πληροφορίες του οδηγού και τα χειριστήρια ελέγχου συγκεντρώνονται στο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και την οθόνη TFT μεγάλης ευκρίνειας από πίσω του. Με αυτή τη διάταξη, ο οδηγός έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγωνιστικού του εργαλείου.
To Leon Cup Racer αντλεί τη δύναμή του από έναν πανίσχυρο υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα δύο λίτρων, με μέγιστη ισχύ 330HP/243KW και μέγιστη ροπή τα 400Nm. Η μετάδοση ισχύος στον εμπρός άξονα γίνεται από ένα 6-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που κατευθύνεται από το τιμόνι και ένα ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Keywords
Τυχαία Θέματα