Το πασοκ οργανωνει την αντιπολιτευση που θα ασκησει...

22:46 24/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Σε φάση οργάνωσης για την επόμενη ημέρα εισέρχεται το ΠΑΣΟΚ, καθώς οι εξελίξεις στη χώρα ...
και την οικονομία δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού παρά τα ικανοποιητικά αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης. Βασικά θέματα συζήτησης η στάση που θα κρατήσει απέναντι στην κυβέρνηση και τις κρίσιμες επόμενες εβδομάδες, λόγω της επικείμενης αξιολόγησης από την τρόικα. Η πρόεδρος του κόμματος συγκάλεσε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
τη Δευτέρα με συμμετοχή και των κεντρικών πολιτικών οργάνων του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, και των Κινήσεων Πολιτών.

Στην συνεδρίαση αυτή η Φώφη Γεννήματα θα μιλήσει για την πολιτική συγκυρία μετά τις εκλογές και τις πολιτικές εξελίξεις. Επίσης, η Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα συνεδριάσει στην Βουλή, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, ημέρα της ορκωμοσίας των βουλευτών, ενώ την την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει το Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο του ΠΑΣΟΚ, με την συμμετοχή των βουλευτών και του Πολιτικού Συμβουλίου και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου θα συνεδριάσει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

Όπως αναφέρουν από τη Χαριλάου Τρικούπη, η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ θα ασκήσει εποικοδομητική, δημιουργική και αποτελεσματική αντιπολίτευση. Τονίζουν ότι θα ελέγχει την κυβέρνηση για πράξεις και παραλείψεις, θα καταθέτει προτάσεις για πολιτικές που θα υπερασπίζονται τις αναγκαίες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος και που θα αντιπαλεύει τις οπισθοδρομικές εμμονές που ήδη έχει εκθέσει στο Πρόγραμμα του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στόχος είναι η κοινοβουλευτική, κοινωνική και πολιτική παρέμβαση για την υπεράσπιση του δημόσιου και εθνικού συμφέροντος και την ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους.
Keywords
Τυχαία Θέματα