Το παιζει... παλαβος ο βαρουφακης

10:45 26/7/2015 - Πηγή: Fimotro
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ!
Να διαψεύσει το δημοσίευμα της Real News προσπάθησε ο Γ. Βαρουφάκης, ο οποίος έχει κάνει δήλωση με τίτλο : «Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να παραιτηθεί». Ο Βαρουφάκης, προσπάθησε να αντιδράσει, υποστηρίζοντας ότι...
«ο τίτλος “Βαρουφάκης: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση” είναι η προβοκάτσια της Κυριακής. Ανυπομονώ να δω την προβοκάτσια της… Δευτέρας" είπε χαρακτηριστικά. Όμως δεν είναι η πρώτη
φορά που ο πρώην υπουργός Οικονομικών προσπαθεί να διαψεύσει τον... εαυτό του!
Βαρουφάκης: ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ ΓΙΑ GREXIT» – ο τίτλος της Real News της Κυριακής όπως τον έγραψε ο συντάκτης», έγραψε στο Twitter ο κ. Βαρουφάκης.
«Τις δηλώσεις του Βαρουφάκη στη Realnews πήρε ο Βασίλης Σκουρής, ένας απο τους πιο έντιμους δημοσιογράφους.Δεν εχει διαψευστεί ποτέ! Ποτέ!!», έγραψε στο Twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Λίγο αργότερα απάντησε ο Γιάνης Βαρουφάκης:
«Ο Βασίλης Σκουρής είναι πράγματι έντιμος δημοσιογράφος. Όπως και ο τίτλος που επέλεξε. Που ΔΕΝ ήταν αυτός που βάλατε!»
Για να απαντήσει στη συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου:
«@yanisvaroufakis Ο ίδιος με διαβεβαίωσε οτι η δήλωση σας είναι ακριβώς όπως την προβάλει στην πρώτη σελίδα της η Real! Απορώ μαζί σας!».
Στη συνέχεια ακολούθησε ένα… πινγκ πονγκ από tweets:
@NChatzinikolaou Ο Βασίλης Σκουρής είναι πράγματι έντιμος δημοσιογράφος. Όπως και ο τίτλος που επέλεξε. Που ΔΕΝ ήταν αυτός που βάλατε!
@yanisvaroufakis Θα τοποθετηθεί ο ίδιος για το θέμα.Κάθε άλλη συζήτηση περιττεύει.Προσωπικά πιστεύω εκείνον.
@NChatzinikolaou Κι εγώ πιστεύω τον Βασίλη Σκουρή. Αρκετή πίεση δέχθηκε. Ας τον αφήσουμε ήσυχο. Λίγοι καλοί δημοσιογράφοι έχουν μείνει.
Keywords
Τυχαία Θέματα