Το μενος του δημαρχου της ναυπακτου για την αστυνομια

22:54 27/2/2014 - Πηγή: Fimotro
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΗ
Aπορία προκαλεί η πολεμική στάση και το μένος του νυν Δημάρχου Ναυπάκτου Γιάννη Μπουλέ για την μη εγκατάσταση της αστυνομίας σε κεντρικό σημείο της πόλης ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει αποτελεσματικότερα και να...
εξυπηρετηθούν καλύτερα οι πολίτες!!!
Τα θέματα ασφάλειας και προστασίας των πολιτών διεθνώς αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα και έτσι πέραν των αβάσιμων επιχειρημάτων που προβάλει ο κύριος Μπουλες περί του ότι η περιοχή είναι δήθεν αρχαιολογικός χώρος που επι τριάντα χρόνια έχει ασφαλτοστρωθεί;;;; Φτάνει στο σημείο να υποστηρίζει
οτι η στάθμευση των αυτοκινήτων της αστυνομίας μολύνει και επηρεάζει την αισθητική της πόλης!!!
Μήπως ο κ. Δήμαρχος έχει ιδεολογικές αγκυλώσεις και εμμονές του παρελθόντος και θεωρεί τουλάχιστον επικίνδυνο και φοβικό για τον ίδιο να έχει την αστυνομία δίπλα τους;;; Για ποιούς λόγους άραγε... και να τους πει στους πολίτες πουν τον ψήφισαν.
Όμως επειδή ζητά και πάλι την ανανέωση της εμπιρστοσύνης απο τους πολίτες της Ναυπάκτου πρέπει να μας το πει για να αποφασίσουν για τις επιλογές τους και να διαπιστώσουν και για την ορθότητα αυτών που εκαναν μέχρι σήμερα!!!
Κρίμα οι δημόσιοι άνδρες πρέπει να έχουν ειλικρινή ευθύ και σοβαρό δημόσιο λόγο και όχι λαικίστικο μικροπολιτικό δημαγωγικό και αλληλοαναιρούμενο αντιφατικό με όλες τις παθογένειες που μας έφτασαν εδώ ως χώρα και κοινωνία!!! Και τέλος ας μας δηλώσει ότι δεν επιθυμεί την αστυνομία ο Δήμαρχος στη πόλη και αυτο να το πει στους πολίτες που ζητά τη ψήφο τους!!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα