Το μαξιμου τον δινει για αντικαταστατη του ταγματαρχη

23:43 16/7/2012 - Πηγή: Fimotro
Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΡΤ
Από τη στιγμή που ο υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου πήρε επισήμως τις αρμοδιότητες, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις αλλαγές στα κρατικά μέσα ενημέρωσης. Ο Νίκος Σίμος είναι βέβαιο-σύμφωνα με το Μαξίμου, ότι αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, κάτι...

που πιθανόν να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα. Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης, εκτός απροόπτου και με απαίτηση της ΔΗΜΑΡ, ο και
επί ΝΔ στην ιδία θέση Κ. Σπυρόπουλος, τώρα στέλεχος του ΣΚΑΪ.
Για την γενική διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης φαίνεται ότι ο Α. Σκυλλάκος αντιμετωπίζει ορισμένες αντιρρήσεις από τον κυβερνητικό μηχανισμό και από μέρος του ΠΑΣΟΚ, αν και ο ίδιος δεν θέλει. Στην τελική απόφαση πάντως τον βασικό λόγο θα έχει ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Μαξίμου Γ. Μουρούτης.
Για τη θέση του διευθυντή ειδήσεων είναι ακόμα όλα ανοιχτά και πολλά θα εξαρτηθούν από το αν την προηγούμενη θέση καταλάβει ο Α. Σκυλλάκος. Παίζουν τα ονόματα των Γ. Βλαβιανού και Π. Τρουπιώτη (που θα μπορούσαν να πάνε και στην γενική διεύθυνση) αλλά και του Γ. Κουβαρά, που φαίνεται πάντως να προτιμά τη διεύθυνση ενημερωτικών εκπομπών αναλαμβάνοντας παράλληλα και εκπομπή.
Ερώτημα είναι τι ακριβώς θα γίνει με την Έλλη Στάη, το συμβόλαιο της οποίας λήγει στο τέλος του έτους. Όλα εξαρτώνται από την διάθεση της ίδιας να συνεργαστεί με το νέο ΔΣ, αν και οι περισσότεροι στο Μαξίμου θέλουν αλλαγή, χωρίς όμως να έχουν ακόμα βρει το πρόσωπο (ή τα πρόσωπα) που θα την αντικαταστήσει.
Για το ΑΠΕ, οι αλλαγές μάλλον καθυστερούν, αφού αναζητείται ο νέος Πρόεδρος. Ο Βλαβιανός έχει εδώ τον πρώτο λόγο (μετά το τέλος των συζητήσεων με την Μαρ. Πυργιώτη) ενώ συζητείται ακόμα και το όνομα του Κοττάκη, που προωθεί ο υπουργός Εσωτερικών Ευρ. Στυλιανίδης, καθώς και του Τρουπιωτη, που είναι σήμερα αρχισυντάκτης στο ΑΠΕ. Ανάλογα με τις επιλογές, οι δυο τελευταίοι θα μπορούσαν να βρεθούν και στην θέση του Διευθυντή Ειδήσεων του ΑΠΕ.
Να έχει λόγο στην νέα διοίκηση του ΑΠΕ θέλει και το ΠΑΣΟΚ, που μάλιστα προωθεί για διευθυντικό ρόλο εργαζόμενο στο πρακτορείο, που όμως τα τελευταία χρόνια είναι μάλλον χωρίς αντικείμενο εργασίας (και μάλιστα οικεία βουλήσει) αλλά υπάρχει ερωτηματικό, λόγω των σχέσεών του στο παρελθόν με την Δήμητρα Λιάνη και το σύστημά της.
Τη μεγάλη είδηση την αφήσαμε για το τέλος. Η Άννα Παναγιωταρέα δεν θέλει εκπομπή. Θα είναι όμως μέλος του νέου Δ.Σ. της ΕΡΤ! Και θα κάνει το κουμάντο, όπως μάθαμε στην Αγία Πρασκευή. Θα επανέλθουμε...
Keywords
Τυχαία Θέματα