Το εποπτικο καλει σε απολογια την τριτη την κατερινα ευαγγελακου

18:14 11/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Σε απολογία θα καλέσει το Εποπτικό Συμβούλιο και την Κατερίνα Ευαγγελάκου αυτή την Τρίτη. Μετά την καρατόμηση του Γιώργου Προκοπάκη, η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος...
Κατερίνα Ευαγγελάκου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στο Εποπτικό Συμβούλιο για τις δηλώσεις της, πως είχε ζητήσει από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο να ανατεθούν παραγωγές σε προτάσεις που συμμετέχει ο σύζυγός της, με το επιχείρημα πως είναι καλός επαγγελματίας. Ο Γ. Προκοπάκης αποδέχθηκε την πρόταση της σκηνοθέτιδας ζητώντας μόνο να μην ασκεί την αρμοδιότητά της, επιλογής προγράμματος και επίσης να γίνει «fully truth». Κοινώς
ο διευθύνων σύμβουλος και η αναπληρώτρια του είχαν αποδεχθεί πως οι συγγενείς των μελών του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ, μπορούν να αναλαμβάνουν δουλειές για την εταιρεία.

Ευαγγελάκου: “Δεν γίνεται ο σύζυγός μου να μην εργαστεί”

Ο Γ. Προκοπάκης μετέφερε πως η Κ. Ευαγγελάκου στις 4 Απριλίου του είπε “ότι ο σύζυγός της δεν μπορεί να μη δουλέψει, επειδή το όνομά του βρισκόταν σε κάποιες από τις υποψήφιες εκπομπές. Εγώ είπα πως δεν μπορούμε να του κόψουμε το ψωμί, όμως η διαδικασία έπρεπε να είναι «full truth» και ότι δεν γίνεται να δίνει παραγωγές στις οποίες μετέχει ο σύζυγός της από τη θέση της υπεύθυνης προγράμματος, γιατί η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να φαίνεται τίμια εκτός από το να είναι κι εκείνη συμφώνησε μαζί μου…» Πληροφορίες αναφέρουν πως την περασμένη Δεύτερα, οπότε και αποπέμφθηκε έστειλε ένα mail στο οποίο αναφερόταν σε 4-5 εκπομπές που επρόκειτο να εγκριθούν από τη ΝΕΡΙΤ και είχε ζητήματα.

Το αίτημα εργασίας του συζύγου της σε παραγωγή επιβεβαιώνεται και από την Κ. Ευαγγελάκου σε δημοσίευμα: Πήγα στον κύριο Προκοπάκη και του είπα ότι δεν γίνεται ο σύζυγός μου να μην εργαστεί.
Είναι επαγγελματίας, καταξιωμένος διευθυντής φωτογραφίας, αυτή είναι η δουλειά του, οπότε το όνομά του βρίσκεται σε κάποιες από τις προτάσεις. Κι εκείνος μου απάντησε όπως είπε κι εγώ συμφώνησα.
Για να συνοψίσω: διεκδίκησα το δικαίωμα του συζύγου μου να συμμετέχει στις προκηρύξεις για το πρόγραμμα, ακολουθώντας τις απολύτως διαφανείς διαδικασίες που για πρώτη φορά γίνονται διαδικτυακώς, με όλους τους τύπους, διαύγεια και αξιοκρατία”.
Keywords
Τυχαία Θέματα