Το εκα στο πλευρο των απεργων...

16:27 22/1/2013 - Πηγή: Fimotro
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας δηλώνει αλληλέγγυο "στους αγώνες των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς" και καλεί του εργαζόμενους της Αθήνας "όχι μόνο να δείξουν κατανόηση, αλλά και να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη τους".
Η ανακοίνωση του ΕΚΑ έχει ως εξής: ...

"Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας συντάσσεται με τις αποφάσεις
και συμπαραστέκεται στους αγώνες των εργαζομένων στις συγκοινωνίες. Αγώνες για την υπεράσπιση του δικαιώματος στις συλλογικές συμβάσεις, αγώνες για την υπεράσπιση της εργατικής τους υπόστασης.
Η Κυβέρνηση ακολουθώντας πιστά την πρακτική του διαίρει και βασίλευε, προσπαθεί να αμαυρώσει τους αγώνες των συναδέλφων μας και να χρησιμοποιήσει την φτώχεια και την ανέχεια, που η ίδια με την πολιτική της δημιούργησε, ως μοχλό πίεσης για να στρέψει αυτούς που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, δηλαδή κατά κύριο λόγο τους υπόλοιπους εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους, απέναντι στους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες. Τη πρακτική αυτή την ξέρουμε, την αναγνωρίζουμε και την απορρίπτουμε.
Ο αγώνας για διατήρηση των Συμβάσεων Εργασίας είναι αγώνας όλων μας.
Η προσπάθεια ανατροπής της ισοπέδωσης των εργασιακών δικαιωμάτων, σε όποιο κλάδο και αν γίνεται, μας αφορά όλους.
Καλούμε τους εργαζόμενους της Αθήνας, όχι μόνο να δείξουν την κατανόηση τους αλλά και να εκφράσουν με κάθε τρόπο και την αλληλεγγύη τους στους αγώνες των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Κανένας μόνος του! Ολοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε!".
Keywords
Τυχαία Θέματα