Το "μπραβο" του συριζα σε βαρβιτσιωτη και λιμενικο

16:35 13/1/2015 - Πηγή: Fimotro
ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΙΤΣΑ
Και όμως! Μπορεί το κλίμα μέχρι τις κάλπες να πολώνεται διαρκώς, φαίνεται όμως ότι ορισμένα ζητήματα κοινής παραδοχής μένουν -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- εκτός πεδίου αντιπαράθεσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Και το σημειώνουμε...
αυτό γιατί το διαπιστώσαμε «ιδίοις όμασι» όταν και η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αθηνών, Πειραιώς και Νήσων, έκοβε την πίτα της.
Παρών ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης,
ο οποίος βράβευσε την Υπηρεσία Συνδέσμων Διασωστών του Λιμενικού Σώματος καθώς και την 384 ΜΕΔ της Πολεμικής Αεροπορίας (Super Puma) οι οποίοι πριν από λίγες ημέρες συμμετείχαν στην τιτάνια επιχείρηση διάσωσης του Norman Atlantik.
Παρών, όμως, και ο βουλευτής Α΄ Πειραιά και τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρος Δρίτσας, ο οποίος μίλησε αμέσως μετά τη βράβευση του Μίλτου. Και τι είπε; «Αξίζουν ένα μπράβο τόσο στο Λιμενικό όσο και στο Υπουργείο Ναυτιλίας για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν ένα πολύ δύσκολο θέμα , όπως το πλοίο που φλεγόταν στην Ιταλία».
Μπορεί οι κακές γλώσσες να θυμούνται την … γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ να σπεύσει να βγάλει ανακοίνωση από τη δεύτερη κιόλας ημέρα του συμβάντος και να κατηγορεί την Κυβέρνηση, όμως, αναγνωρίζοντας προχθές το θάρρος και την ειλικρίνειά του Δρίτσα, τον χειροκρότησαν. Γιατί εδώ που τα λέμε, θέλει θάρρος να μιλάς έτσι για τον αντίπαλό σου 15 ημέρες πριν τις εκλογές!
Keywords
Τυχαία Θέματα