Το 80% των προαπαιτουμενων εχει ολοκληρωσει η ελλαδα τονιζει ο.... αντωνης σαμαρας

10:53 31/8/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Nίκος ΚούτρικαςΟικονομικός συντάκτης ΕΣΗΕΑΑγαπητό Fimotro,Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Σαμαρά - Γιούνκερ όπου σύμφωνα με πληροφορίες μας έγινε σε ένα αρκετά εξαιρετικά καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές. Μία συνάντηση...
αρκετά σημαντική για την αξιολόγηση της Ελλάδος που θα προετοιμάσει σχετικά το κλίμα για τις επόμενες ημέρες.
Στην 25 λεπτών συζήτηση που είχε ο Αντώνης Σαμαράς με τον νέο πρόεδρο της Κομισιόν στο περιθώριο
της συνδιάσκεψης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, υπήρξε εκατέρωθεν ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα αλλά και την προετοιμασία για τη νέα σύνθεση της Κομισιόν στην οποία η ελληνική πλευρά επιθυμεί να αναλάβει τη θέση του επιτρόπου για θέματα μετανάστευσης.

Ο Αντώνης Σαμαράς ανέπτυξε τις θετικές εξελίξεις στην ελληνική οικονομία αλλά και την εκπλήρωση των περισσότερων εκ των προαπαιτούμενων καθώς η ελληνική πλευρά έχει ολοκληρώσει το 80%.

Πηγές αναφέρουν ότι ο Ζ. Κ. Γιούνκερ αποδέχθηκε πως η ελληνική οικονομία έχει πλέον σημάδια ανάκαμψης, ενώ φαίνεται πως είναι ευοίωνες οι προοπτικές ενόψει της διπλής αξιολόγησης από την τρόικα σε Παρίσι και Αθήνα.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως ο Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε και στοιχεία αναφορικά με ελληνικές επιχειρήσεις στα οποία φαίνεται καθαρά πως 90 εισηγμένες εταιρίες έχουν επιστρέψει στην κερδοφορία.
Keywords
Τυχαία Θέματα