Την λειτουργια τμηματος μαγνητικης τομογραφιας στο νοσοκομειο αγρινιου ανακοινωσε ο κ. καραγκουνης (φωτο)

23:00 7/11/2014 - Πηγή: Fimotro
ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΛΥΣΗ
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης, με το Διοικητή του Νοσοκομείου Γεώργιο Βλάχο και τους ιατρούς Ακτινολόγους Χρυσανθακόπουλο και Πολυχρόνου, επισκέφτηκαν το χώρο του...

Μαγνητικού Τομογράφου το πρωί και ανακοίνωσαν ότι τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει τμήμα Μαγνητικής Τομογραφίας στο Νοσοκομείο Αγρινίου, που θα καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.
unnamedΟ
κ. Καραγκούνης επίσης ενημέρωσε το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό ότι σε συνάντησή του τη Δευτέρα με τον Υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη, έθεσε το ζήτημα των ελλείψεων του Νοσοκομείου Αγρινίου και Μεσολογγίου.
Οι άμεσες ανάγκες για δύο καρδιολόγους και παιδίατρο στο Νοσοκομείο Αγρινίου, καθώς και νεφρολόγο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, ήταν αντικείμενο της συζήτησης με τον Υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη.
Στις επόμενες ημέρες και μέχρι το τέλος του μηνός, θα προχωρήσει η πρόσληψη των επικουρικών γιατρών, για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες.
Αυτό που συζητήθηκε ιδιαίτερα στη σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία, τόσο με το Υπουργείο Υγείας, όσο και με το Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Στακιά, είναι η άμεση χρονικά αντιμετώπιση των προβλημάτων, είτε με αποσπάσεις, είτε με μετακινήσεις προσωπικού.
Τέλος συζητήθηκε το ζήτημα της ανακατανομής των κονδυλίων για το Νοσοκομείο Αγρινίου, αλλά και το θέμα της επίλυσης των νυχτερινών και εξαιρέσιμων των εργαζομένων του Νοσοκομείου.
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. θα αναλάβει συγκεκριμένη πρωτοβουλία και για τα δύο αυτά ζητήματα των εργαζομένων, που δίνουν με αυτοθυσία τον καλύτερό τους εαυτό για τη λειτουργία τόσο του Νοσοκομείου του Μεσολογγίου, όσο και του Αγρινίου.«Είμαι δίπλα στους εργαζόμενους και τις ανάγκες τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγκούνης.
Keywords
Τυχαία Θέματα