Την 4η θεση στον τελικο πηραν οι ελληνιδες της κωπηλασιας

17:47 11/8/2016 - Πηγή: Fimotro
Η Κατερίνα Νικολαΐδου και η Σοφία Ασουμανάκη στον τελικό του διπλού σκιφ γυναικών της Ολυμπιακής ρεγκάτας κατέλαβαν την 4η θέση πληρώνοντας το κακό τους ξεκίνημα που τους στέρησε τη δυνατότητα να ανέβουν στο βάθρο...

Μόνο που για ένα πλήρωμα το οποίο είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο, η 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι η 2η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που είχε κατακτήσει πριν από λίγους μήνες είναι σπουδαία επιτεύγματα τα οποία αποδεικνύουν ότι όλο το μέλλον τις ανήκει
καθώς ήταν κι οι πιο μικρές σε ηλικία αθλήτριες που συμμετείχαν στον τελικό.

Όσον αφορά τον αγώνα στα πρώτα 500 μέτρα το ελληνικό πλήρωμα ήταν πολύ αργό και έμεινε πολύ νωρίς πίσω με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 6η θέση με χρόνο 2:01.47.

Μετά το πρώτο 500αρι άρχισε η προσπάθεια ανάκαμψης, ωστόσο με το κλείσιμο των χιλίων μέτρων το μόνο που είχαμε καταφέρει ήταν να περάσουμε στην 5η θέση με επίδοση 3:59.52, πέντε δευτερόλεπτα μακριά από την 3η θέση και 7 από την προπορευόμενη Μεγάλη Βρετανία.

Στα επόμενα 500 μέτρα προσπάθησαν να πλησιάσουν το πλήρωμα από την Λιθουανία που βρισκόταν στην 3η θέση, αλλά τελικά κατάφεραν να προσπεράσουν τις Γαλλίδες καταλαμβάνοντας την 4η θέση, ενώ το χρυσό μετάλλιο πήρα οι Πολωνέζες Φούλαρτσικ, Μάνταϊ.
Keywords
Τυχαία Θέματα