''τι σκεφτετε ο κοτζιας για τη γερμανια; ''

21:51 20/4/2015 - Πηγή: Fimotro
"Τι σκέφτεται ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών για τη Γερμανία;", διερωτάται...
η γερμανική εφημερίδα "Bild" στην ιστοσελίδα της κάνοντας αναφορά στο πετυχημένο, όπως σχολιάζει, βιβλίο του Ν. Κοτζιά, υπό τον τίτλο: "Ελλάδα, αποικία χρέους" και υπότιτλο: "Ευρωπαϊκή αυτοκρατορία και γερμανική πρωτοκαθεδρία".

H μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας εξαίρει τις οικονομικές και πολιτικές γνώσεις του Ν. Κοτζιά, την ίδια ώρα όμως επισημαίνει πως ο Έλληνας διπλωμάτης είναι ειδήμων στο να επικρίνει τους Γερμανούς.

"Ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας με καθόλου διπλωματικό
τρόπο, γράφει τι πραγματικά σκέφτεται για εμάς", υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα παραθέτοντας αποσπάσματα από το βιβλίο του:

"Το νέο γερμανικό κράτος έχει τον ηγετικό ρόλο στην Ευρώπη, αλλά στους Γερμανούς λείπει ο πολιτισμός", γράφει ο Ν. Κοτζιάς στο βιβλίο του, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Bild": "Η Γερμανία τιμωρεί τα άλλα κράτη, είναι άδικη και αγενής"... "Η υποκρισία από εκείνους που κυβέρνησαν τη Γερμανία ήταν άνευ ορίων», προσθέτει.

"Η σημερινή Γερμανία λειτουργεί όπως κάποτε το στρατιωτικό κράτος της Πρωσίας , χωρίς τον στρατό. Στη Γερμανία έχουν πάρει τη θέση του στρατού το υπουργείο Οικονομικών και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, και με αυτόν τον τρόπο κυριάρχησαν σε όλη την Ευρώπη", υποστηρίζει επίσης η γερμανική εφημερίδα και συνεχίζει:

"Η Γερμανία λειτουργεί σαν αποικιοκράτης"... "Στη Γερμανία επικρατεί οικονομικός εθνικισμός που οδηγεί σε οικονομικό ρατσισμό σε βάρος άλλων χωρών όπως η Ελλάδα".
Keywords
Τυχαία Θέματα