ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Η ΤΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ;

21:52 24/3/2011 - Πηγή: Fimotro
Από το Blog.gr

Να σας πω την αλήθεια όλη αυτή η ιστορία με τις επιθέσεις και τα γιαουρτώματα στους πολιτικούς μου προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα.
Δεν θα πετούσα αντικείμενο αξίας ούτε ενός λεπτού του ευρώ σε οποιονδήποτε πολιτικό για να μην του δώσω το δικαίωμα να αισθανθεί θύμα ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Κατανοώ όμως σε ένα βαθμό αυτούς που ...
το κάνουν αυτή την εποχή.
Θα μου πείτε αν ο θύτης αισθανθεί θύμα ενδεχομένως να συνετιστεί. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο πολιτικός, αποδέκτης της διαμαρτυρίας έχει πρόσβαση στο σύστημα.
Και όσοι αισθάνονται μέρος του συστήματος αποδοκιμάζουν... συστηματικά και καθόλου τυχαία κάθε πράξη διαμαρτυρίας αυτή την περίοδο και εμμέσως «θυματοποιούν» τους πολιτικούς.

Ρητορική υπάρχει φυσικά και για αυτό. «Άκυρώνεται η διαμαρτυρία», «Πλήττεται η Δημοκρατία» και άλλα εύηχα για τους χορτάτους που έχουν μεταφέρει τις παχυλές καταθέσεις τους στην Κύπρο.

Συμφωνώ πως υπάρχουν και «επαγγελματίες επαναστάτες» που επενδύουν εδώ και χρόνια σε κάθε είδους μπάχαλο. Όμως, όσοι είστε παρατηρητικοί δείτε τις φωτογραφίες από τις διαμαρτυρίες σε βάρος του Πρωθυπουργού στη Σύρο. Είναι τέτοια η ανθρωπογεωγραφία και το πλήθος που αποκλείεται όλοι να ψηφίζουν... Τσίπρα.

Υπάρχουν λοιπόν και οι απελπισμένοι νεόπτωχοι. Τι είναι χειρότερο λοιπόν; Να σηκωθείς από τον καναπέ της απάθειας και της κατάθλιψης και να πετάξεις ένα γιαούρτι για να ξεθυμάνεις και να στείλεις μήνυμα ή να κάνεις χαρακίρι όπως ο δύσμοιρος εκαιδευτικός στην Κρήτη αφήνοντας στην... Δημοκρατία δύο παιδιά ορφανά;
Keywords
Τυχαία Θέματα