Θραυση κανουν οι μπλουζες της ερτ!

16:24 24/1/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Πολυμήχανοι δραστήριοι και αποτελεσματικοί οι απολυμένοι-εργαζόμενοι στην ελεύθερη ΕΡΤ, προσπαθούν καθημερινά να κρατήσουν ζωντανή την ελπίδα της επιστροφής, στο ραδιομέγαρο...
και την ΕΡΤ3 μαζί με τους περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Είναι αξιοθαύμαστος ο τρόπος, η πειθαρχία και ο επαγγελματισμός, με τον οποίο παράγουν το διαδικτυακό και ελεύθερο πρόγραμμα που αγγίζει την τελειότητα!

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες
επιβίωσης η αλληλοβοήθεια, μεταξύ των απολυμένων για τον κοινό αγώνα ενάντια στην κυβερνητική αυταρχικότητα, τους δίνει δύναμη να συνεχίζουν τον αγώνα. Οι εθελοντές εργαζόμενοι πληθαίνουν στις τάξεις των αγωνιστών. Το κλείσιμο της ΕΡΤ, ήταν μια κεντρική πολιτική απόφαση, παγκόσμιας πρωτοτυπίας. Δεν έχει λογική, και είναι παρανοϊκή!(..).

Αφού η συγκυβέρνηση, κουρέλιασε σύνταγμα και νόμους για να βάλει λουκέτο, τώρα στερεί στους εργαζόμενους και το δικαίωμα της επιβίωσης με εκδικητικό τρόπο, μη καταβάλλοντας τις αποζημιώσεις, «πλουσιοπάροχα» όπως τους υποσχέθηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός(!). Αγωνιστές της ίδιας της ζωής και του αγώνα για μια ελεύθερη ΕΡΤ, σχεδίασαν, μπλούζες και μπλουζάκια με το σήμα της ΕΡΤ και ειδική αγωνιστική διακόσμηση, τα οποία διαθέτουν, από το στρατηγείο της ομοσπονδίας των ελεύθερων εργαζομένων-αγωνιζομένων που αντιστέκονται!.

Οι μπλούζες και τα μπλουζάκια έχουν γίνει περιζήτητα, από φίλους, που έμπρακτα συμπαραστέκονται στη μάχη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ζήτηση, από τους διμηνίτες της ΔΤ, τα οποία προμηθεύονται για να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους. Λίγο αργά βέβαια-αλλά ποτέ δεν είναι αργά-λέτε να ετοιμάζουν αντίσταση εκ των έσω με τα μπλουζάκια της ΕΡΤ; μετά τη δημοσιοποίηση των προκηρύξεων που μένουν στην απέξω; Τα μπλουζάκια και οι μπλούζες είναι συλλεκτικά, και έχουν προμηθευτεί όλοι οι εργαζόμενοι στους περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, για να κρατούν ζωντανή τη φλόγα για μια ελεύθερη ΕΡΤ, ανοιχτή στην κοινωνία.

Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν αυτή τη σπάνια μπλούζα η το μπλουζάκι, μπορεί να το κάνει, απευθυνόμενος, στα γραφεία των εργαζομένων-απολυμένων της ΕΡΤ και την ομοσπονδία, Μεσογείων 432 απέναντι από το ραδιομέγαρο.
Μια τέτοια χειρονομία, δίνει οξυγόνο στη μάχη για μια ελεύθερη ΕΡΤ.
Μόνο να προσέχετε κατά την εξοδό σας, μην εμφανιστεί κανένας «Στουρνάρας η Θεοχάρης» και έχουμε «συλλήψεις» και προφυλακίσεις. Είναι της «μόδας»(!!!).

Τέλος την ερχόμενη εβδομάδα Πέμπτη 30 Φεβρουαρίου θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια της ΕΡΤοπεν στα γραφεία της ομοσπονδίας, απέναντι από το ραδιομέγαρο.
Έχουν προσκληθεί, να παραστούν Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι και τα πολιτικά κόμματα. Ακόμη προσκλήσεις έχουν σταλεί στον πρωθυπουργό και τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Ιδιαίτερη πρόσκληση έχει σταλεί στον κ. Γίκα Μάναλη και τον κ. Προκοπάκη μαζί με το ΕΣ και ΔΣ, για να αποκτήσουν «γνώσεις» αυτόδιαχείρισης.

Εντύπωση παρουσιάζει 8 μήνες μετά το μαύρο, το ενδιαφέρον ξένων πανεπιστημίων και φορέων για τον τρόπο αντοχής των εργαζομένων και τον τρόπο διαχείρισης. Να σημειώσουμε, ότι μέχρι σήμερα από έρευνα ξένων ιδρυμάτων, έχουν γραφτεί παγκοσμίως για το κλείσιμο της ΕΡΤ 420 άρθρα και έχουν γίνει 500.000 αναφορές για το θέμα. Χαρακτηριστική είναι η τελευταία περίπτωση υπογραφής(ανωμαλίας) συνεργασίας της Τουρκικής Τηλεόρασης με την Ελληνική στις 6-12-13 δηλαδή πριν από έναν περίπου μήνα και πουθενά δεν αναφέρεται η ΝΕΡΙΤ την οποία και αγνοούν. Η συμφωνία υπεγράφη μεταξύ ΕΡΤ Α.Ε και Τουρκικής Δημόσιας Τηλεόρασης για συνεργασία. Στην υπογραφή αναφέρονται:

«Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, οι υπουργοί Εξωτερικών, Παιδείας και Υγείας, ακόμη και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ δηλώνουν και υπογράφουν, κείμενο συμφωνίας πολιτιστικών και άλλων ανταλλαγών μεταξύ της ελληνικής(ΕΡΤΑΕ) και της τουρκικής κυβέρνησης (ΦΕΚ 260/Α/ 6.12.2013)». Εδώ, αναφέρονται ρητά και κατηγορηματικά στην Ελληνική Ραδιοφωνία - Τηλεόραση, την οποία έκλεισαν οι ίδιοι. Οι άνθρωποι είναι.. θεότρελοι(!), ντέ και καλά δεν φτάνει η εξαθλίωση που μας έχουν στείλει, θέλουν να μας κλείσουν και σε ψυχιατρεία. Λαέ ξύπνα!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα