Θλιψη και πολιτικη μιζερια...

Γράφει η Μαρία Ψαράκη
O γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος τοποθετήθηκε σχετικά με την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής λέγοντας ότι οι πολιτικοί φορείς της Ευρώπης που τη στηρίζουν είναι κόμματα μαρξιστικά, τροτσκιστικά, με ξεκάθαρο προσανατολισμό, τα οποία έχουν κατηγορηθεί...
για εξτρεμισμό και έχουν ως κοινή τους συνισταμένη τη στρατηγική εναντίον του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος.
Και ενώ το μελάνι δεν έχει ακόμα στεγνώσει από τις δηλώσεις σχετικά
με τη θεωρία των δύο άκρων και με τις βαρύγδουπες τοποθετήσεις περί δημοκρατικού - συνταγματικού τόξου ο Ανδρέας Παπαμιμίκος γίνεται σήμερα ο καθρέφτης του πολιτικού μας συστήματος που εμμονικά επιμένει να ''χτυπά'' τον κομματικό αντίπαλο, φορώντας τα κομματικά του γυαλιά ακόμα και όταν αυτός κομίζει κάτι θετικό για τον τόπο.
Γιατί, κ. Παπαμιμίκο, θα έπρεπε, στα πλαίσια ενός πολιτκού fair play,άσχετα με το τι πραγματικά πιστεύετε ο ίδιος προσωπικά ή ως κόμμα να χαιρετίσετε με πολιτική ανωτερότητα την υποψηφιότητα Τσίπρα και του όποιου Τσίπρα για ένα τόσο σημαντικό αξίωμα, όπου και αν ανήκει, ό,τι και αν πρεσβεύει, στηρίζοντας τον, βάζοντας έτσι επιτέλους το πρώτο λιθαράκι για τη χάραξη μιας κοινής εθνικής γραμμής σε παρόμοια θέματα.
Κάποτε θα πρέπει να μάθετε κ.Παπαμιμίκο εσείς και οι συνάδελφοι σας, ότι είναι καιρός πια οι Έλληνες πολιτικοί να βγάλετε τις κομματικές παρωχημένες σας μπλε, πράσινες, κόκκινες και όποιου άλλου χρώματος παρωπίδες και να κάνετε την υπέρβαση λέγοντας μια καλή κουβέντα όταν πρέπει, όπου πρέπει.
Η πάγια μικροκομματική τακτική της απαξίωσης και της υπονόμευσης του αντιπάλου δε σας κάνει πιο σεβαστό και πιο ελκυστικό στους ψηφοφόρους σας, αντίθετα σας στιγματίζει και σας απαξιώνει χαρακτηρίζοντας σας ως πολιτικά μικρόψυχο και μίζερο στα μάτια πολύ μεγαλύτερου μέρους των Ελλήνων πολιτών.
Keywords
Τυχαία Θέματα