Θεοδωρακης : τσιπρας και λαφαζανης εχουν αποτυχει!

16:53 24/8/2015 - Πηγή: Fimotro
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;
«Ο Τσίπρας και ο Λαφαζάνης έχουν αποτύχει. Το μόνο που τους ενδιέφερε τόσα...
χρόνια ήταν
να καταλάβουν τις καρέκλες, να γίνουν εξουσία, να διορίσουν τους δικούς τους. Δεν τους ενδιέφερε να συζητήσουν και να συνεννοηθούν πως θα κυβερνήσουν τη χώρα» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Ράδιο Πρώτο της Κύπρου.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ακόμα ότι «η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την πραγματική οικονομία καθώς τα περισσότερα μέλη της δεν έχουν σχέση με την οικονομία, με την αγορά και με τη δουλειά. Υπήρξαν κομματικά στελέχη, που μια ζωή τους πλήρωνε το κόμμα και τώρα το δημόσιο».
Άλλα σημεία της συνέντευξης του κ. Θεοδωράκη:
Θα μπορούσε να βρεθεί συνισταμένη και να αποφύγουμε τις εκλογές. Πως βρέθηκε τόσο καιρό στη Βουλή; Έπρεπε να υπάρχει μια κοινή προσπάθεια για κάποιους μήνες, να ορθοποδήσει η οικονομία και αμέσως μετά, αν δούμε ότι δεν τα καταφέρναμε, να πηγαίναμε σε μια εκλογική μάχη.
Σ.Σ. Fimotro : έχουμε μια βασική απορία γι αυτά που είπε σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης. Μέχρι προχθές δεν μας έλεγε ότι δεν πρέπει να πάμε σε εκλογές και ότι ο ίδιος με το Ποτάμι προσφέρονταν να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τους ΑΝΕΛ ακόμα και με τον Τσίπρα πρωθυπουργό; Δηλαδή θα στήριζε τον Τσίπρα που σήμερα τον κατηγορεί ότι έχει αποτύχει!!! Πολύ περίεργα πράγματα θα δούμε στις εκλογές
Keywords
Τυχαία Θέματα