Θεμα με το twitter εχουν ερντογαν και γκιουλ...

13:31 7/6/2013 - Πηγή: Fimotro
...ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ...
Το Twitter διχάζει Γκουλ- Ερντογάν την ώρα που στην γείτονα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι διαδηλώσεις των Τούρκων «Αγανακτισμένων»...
Κι ενώ για τον Τούρκο πρωθυπουργό το Twitter είναι «μπελάς» αφού ευνοεί την αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων, ο πρόεδρος της χώρας διαφοροποιήθηκε από τον «σουλτάνο»
Ερντογάν και δεσμεύτηκε πριν από λίγο ότι δεν θα επιτρέψει «ένα κυνήγι μαγισσών» σε ότι αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Χουριέτ», ο Αμπντουλάχ Γκιουλ δήλωσε ότι δεν θα πρέπει να επιτραπεί σε Τούρκους πολίτες ένα κυνήγι μαγισσών για το Twitter, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να υπάρχει υπεύθυνη αντίδραση απ΄όλες οι πλευρές .

Τις τελευταίες μέρες, οι αστυνομικές αρχές σε Σμύρνη και Άγκυρα έχουν προχωρήσει σε δεκάδες προσαγωγές πολιτών για τα σχόλια που είχαν αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο μεταξύ, ο Ταγίπ Ερντογάν κλιμακώνει τη ρητορική του παρομοιάζοντας τους διαδηλωτές με τρομοκράτες τη ώρα που Τούρκοι «Αγανακτισμένοι» εμφανίζονται έντονα ενοχλημένοι από την ομάδα που τους εκπροσώπησε στις συνομιλίες με τον Τούρκο αντιπρόεδρο, Μπουλέντ Αρίντς.

Στην ομάδα των διαδηλωτών δεν υπήρχε ούτε μία γυναίκα, αλλά και ούτε και νέοι άνθρωποι, υποστηρίζουν σε δηλώσεις του Τούρκοι «Αγανακτισμένοι» στην εφημερίδα «Χουριέτ».

Την ίδια ώρα, ο τουρκικής καταγωγής αντιπρόεδρος του γερμανικού κόμματος των Πρασίνων, Τζεμ Οτζεμίρ, βρέθηκε στο πλευρό των διαδηλωτών στο πάρκο Γκεζί για να τους εκφράσει από κοντά την συμπαράστασή του στον αγώνα τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα