''θεμα εκολγων δεν υπαρχει, δεν το θελει ο κοσμοσ''...

14:23 6/4/2014 - Πηγή: Fimotro
«Θέμα εκλογών δεν υπάρχει, δεν το θέλει ο κόσμος», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι οι επερχόμενες εκλογές θα γίνουν σε τρία επίπεδα, «δημοτικό, ...
περιφερειακό και ευρωπαϊκό», όπως είπε. Εις ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ
ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστήριξε ότι η στρατηγική της εφόδου του Αλέξη Τσίπρα έχει αποτύχει.

Μάλιστα χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «συγκυριακό όχημα διαμαρτυρίας αυτών που ενοχλήθηκαν με το Μνημόνιο και τις περικοπές».

Βενιζέλος: Θλιβερό το θέμα Μπαλτάκου
«Είναι θλιβερό ότι βρέθηκε κυβερνητικό στέλεχος σε τέτοια θέση που φέρεται όπως φέρθηκε ο κ. Μπαλτάκος», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σχολιάζοντας την υπόθεση του αποπεμφθέντος γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου.

«Το ΠΑΣΟΚ είχε ζητήσει αμέσως την παύση του κ. Μπαλτάκου», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε ότι ο κ. Μπαλτάκος «δεν είχε τη δυνατότητα να επηρεάσει το νομοθετικό έργο. Δεν μπορούσε να υπαγορεύσει πολιτικές ο κ. Μπαλτάκος». Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε: «Είχα προειδοποιήσει για τη στάση του κ. Μπαλτάκου σε σχέση με το ζήτημα της Χρυσής Αυγής».

«Δεν ξέρω σχέσεις, ξέρω όμως πολιτικές απόψεις, προτιμήσεις», συνέχισε ο κ. Βενιζέλος όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις του Τάκη Μπαλτάκου με τον Ηλία Κασιδιάρη.

«Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Τι είπε ο κ. Τσίπρας για το γεγονός ότι βουλευτές του δεν ψηφίζουν την άρση ασυλίας της Χρυσής Αυγής;», υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Η διακαναλική συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα.

«Μπροστά μας ανοίγεται ο δρόμος της ανάκαμψης», επισήμανε ο κ. Βενιζέλος σημειώνοντας ότι αυτό το γνωρίζουν ακόμη και οι ηγέτες της... Αφρικής.

Παρακολουθήστε live τη συνέντευξη του κ. Βενιζέλου ο οποίος πλαισιώνεται από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και τον Δημήτρη Καρύδη.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα