Θανος μωραϊτης : δεν υπαρχει ελληνας που να πιστευει οτι τους τελευταιους 15 μηνες αλλαξε κατι προς το καλυτερο (βιντεο)

14:29 10/5/2016 - Πηγή: Fimotro
«Οι αυταπάτες του κ. Τσίπρα οδήγησαν στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή Πρωινή Ζώνη ο Γραμματέας Επικοινωνιακού Σχεδιασμού Θάνος Μωραΐτης...
Όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν υπάρχει Έλληνας που να πιστεύει οτι αυτούς τους 15 μήνες έχει καλυτερεύσει κάτι στον οικονομικό τομέα. Η κυβέρνηση ήταν μεταξύ δυο επιλογών: Μνημόνιο «κάβα» ή μνημόνιο
για πάντα που ήταν και η επιλογή του κ. Σόιμπλε εδώ και πολλούς μήνες. Αυτή ήταν και η επιλογή της κυβέρνησης η οποία μας βάζει σε μια διαδικασία μνημονίου για πάντα και ο ελληνικός λαός πρέπει να το γνωρίζει αυτό. Άρα ο κ. Σόϊμπλε σε καμιά περίπτωση δεν απομονώθηκε όπως υποστηρίζει η κυβέρνηση Εμείς εξαρχής έχουμε πει οτι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχέδιο. Η καθυστέρηση κόστισε πάρα πολύ. Το μνημόνιο και ο λογαριασμός ΤσίπραΚαμμένου φοβάμαι οτι τελικά θα αγγίξει τα 12,5 δις ενώ ψηφίστηκε και ένα ασφαλιστικό που ισοπεδώνει οτι παραγωγικό έχει απομείνει στη χώρα».
Αναφερόμενος στις παρεμβάσεις των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών είπε ότι «είναι οι μοναδικοί που στηρίζουν την χώρα. Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η κ. Γεννηματά έχει δώσει μεγάλο αγώνα και αυτή τη στιγμή είναι για μια ακόμη φορά στην Ευρώπη για να συναντηθεί με ευρωπαίους σοσιαλδημοκράτες και σοσιαλιστές ηγέτες ώστε να τους πείσει να στηρίξουν στην χώρα. Υπερασπίζεται τη χώρα σε όλα τα διεθνή φόρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ειπωθεί η αλήθεια στον ελληνικό λαό».
Keywords
Τυχαία Θέματα