''θα πηγαινω αιφνιδιαστικα σε ενα νοσοκομειο την εβδομαδα''...

22:38 14/1/2014 - Πηγή: Fimotro
Για «μικρά επεισόδια από μια μειοψηφία που σίγουρα δεν εκφράζει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού» έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ...
σε δηλώσεις του μετά τις έντονες αποδοκιμασίες που δέχθηκε κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα»
Ερωτηθείς σχετικά με τη χθεσινή επίσκεψή του στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι», ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι στόχος του είναι να πηγαίνει αιφνιδιαστικά τουλάχιστον σε ένα νοσοκομείο
την εβδομάδα. «Θέλω μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου να έχω πάει σε όλα τα νοσοκομεία της 1ης Υ.Πε και θα πηγαίνω μια φορά τη βδομάδα, επίσης αιφνιδιαστικά, σε ένα νοσοκομείο της επαρχίας», ανέφερε και πρόσθεσε:
«Όταν πηγαίνω κάπου, χωρίς να το ξέρουν ώστε να μαζευτούν αυτοί της άκρας αριστεράς, δεν έχω ποτέ προβλήματα. Όταν μαθαίνουν άλλοι ότι θα πάω και μαζεύονται για το σόου, τότε καταλαβαίνετε ότι γίνεται αυτό που βλέπετε».
Σε ό,τι αφορά στο νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι το απόγευμα θα συνάντηση με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αύριο θα γίνει προσπάθεια να ενσωματωθούν οι παρατηρήσεις των Κ.Ο. της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ ώστε να έχει το νομοθέτημα τη μεγίστη δυνατή συναίνεση». Αμέσως μετά, όπως είπε το νομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα