Τετ α τετ αυριο τσιπρα-ρεν

Συναντήσεις με τον Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν, αλλά και ευρωβουλευτές που συμμετέχουν στην ειδική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την αξιολόγηση της τρόικας, θα έχει ο...
πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στις 11 και 12 Δεκεμβρίου, στο Στρασβούργο.

Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη, ο κ. Τσίπρας
θα συναντηθεί με τους συνεισηγητές της Έκθεσης Αξιολόγησης για την τρόικα (Troika Inquiry Report), ευρωβουλευτές Ότμαρ Κάρας (ΕΛΚ) και Λιέμ Χοάνγκ Νγκοκ (ΕΣΚ).

Ακολούθως θα έχει συνάντηση με τη σκιώδη εισηγήτρια της εν λόγω έκθεσης για τους Φιλελεύθερους, Σιλβί Γκουλάρ και αμέσως μετά με την ομάδα της GUE/NGL (Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά/Αριστερά των Πρασίνων των Βόρειων Χωρών) που παρακολουθεί την έκθεση: τον σκιώδη εισηγητή Γιούργκεν Κλούτε (Die Linke), τα αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων του ΕΚ, Μαζίζα Ματίας (Bloco), Τόμας Ηέντελ (Die Linke) και τον εισηγητή γνωμοδότησης για το ίδιο θέμα στην Επιτροπή Συνταγματικών Υποθέσεων του ΕΚ, Χέλμουτ Σόλτζ (Die Linke).

Οι επαφές του κ. Τσίπρα την Τετάρτη θα κλείσουν με τη συνάντηση που θα έχει με τον ευρωβουλευτή , Φιλίπ Λαμπέρ, σκιώδη εισηγητή για τους Πράσινους.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Στρασβούργο θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη με τη συνάντηση που θα έχει στις 12:00 με τον αρμόδιο επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων και αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Όλι Ρεν.
Keywords
Τυχαία Θέματα