Τελειωσε το μελανι απο το mont blanc...

00:17 6/10/2012 - Πηγή: Fimotro
ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗ ΟΥΤΕ ΜΕ... ΣΦΑΙΡΕΣ!
Κλαίει και οδύρεται η Στάη τώρα που άλλαξαν τα πράγματα και δεν είναι το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. Επειδή είναι παλιά και έχει εμπειρία θα έπρεπε να της εξηγήσουν μερικά πράγματα :
1. Έτσι όπως είναι το...
πολιτικό σύστημα στην χώρα, η θέση της παρουσιάστριας ή του παρουσιαστή στο κεντρικό δελτίο της κρατικής τηλεόρασης είναι πολιτική. Αλλάζει η κυβέρνηση; Φεύγεις και εσύ!
2. Όταν ήταν το ΠΑΣΟΚ
στην κυβέρνηση η Στάη έδινε τα ρέστα της για να αποκλείσει κάθε φωνή απέναντι στον Παπανδρέου. Τώρα που ήρθε η Νέα Δημοκρατία στην εξουσία θυμήθηκε την πολυφωνία;
3. Τα χρόνια περνάνε. Εάν η Στάη δεν έχει καταλάβει ότι πέρασε η μπογιά της (για να το πούμε ευγενικά) δεν φταίμε σε τίποτα εμείς. Σημαίνει ότι ζει σε άλλο πλανήτη.
4. Από την επομένη των εκλογών έπρεπε να είχε πάρει το... καπελάκι της και να φύγει. Δουλειές στον ιδιωτικό τομέα υπάρχουν. Αντ΄αυτού ζητούσε ανανέωση της σύμβασής της, που λήγει τον Φεβρουάριο από τώρα!
5. Το στιλάκι να μιλάς για πολιτικές διώξεις, όταν δεν σε συμφέρει, ενώ έχεις κάνει εσύ τα ίδια πριν από μερικούς μήνες δεν περνά στην κοινωνία.
6. Και τέλος ας ψάξει να βρει πιο αξιόπιστους και σοβαρούς υποστηρικτές. Με το Έθνος του Μπόμπολα περιμένει να κάνει σεφτέ; Σώθηκε!...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα