Ταξιδευει με το αεροπλανο μονο αν εχει μαζι της την γαλοπουλα της...

13:01 16/1/2016 - Πηγή: Fimotro
Χρειάστηκε να ταξιδέψει αεροπορικώς και δεν μπορούσε να το κάνει αν δεν ήταν μαζί της η αγαπημένη της ...
γαλοπούλα.
Πρόκειται για την Jodie Smalley από το Seattle, η οποία εθεάθη να ταξιδεύει με το αεροπλάνο για το Salt Lake, ώστε να περάσει τις εορτές των Χριστουγέννων, παρέα με την... γαλοπούλα της.
Μάλιστα, μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος της Delta, η Smalley μετέφερε με μία αναπηρική καρέκλα
την γαλοπούλα στο ταξί που θα τους πήγαινε στο σπίτι του αδελφού της, όπου και θα πέρναγαν τις εορτές.

Η Smalley αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να πάει πουθενά χωρίς την γαλοπούλα της, η οποία την κάνει "να βλέπει με αισιοδοξία την ζωή και να χαμογελά", πράγμα που έχει ανάγκη αφού έχασε πριν από λίγο καιρό τον άνδρα της.

Για όσους αναρωτιούνται πως επετράπη να ταξιδέψει αεροπορικώς δίπλα της η γαλοπούλα, το μυστικό βρίσκεται σε αμερικανικό νόμο του 1968, αναφορικά με τις αερομεταφορές, σύμφωνα με τον οποίο, μπορεί κάποιος να φέρει μαζί του, στην καμπίνα του αεροσκάφους, κάποιο ζώο το οποίο τον στηρίζει συναισθηματικά.

Η γαλοπούλα ονομάζεται "Easter" και δεν λείπει ποτέ από το πλευρό της Smalley, ακόμα και όταν αυτή οδηγεί.

Πάντως με μία καλύτερη ανάγνωση των κανονισμών, ενώ η Delta επιτρέπει τις πτήσεις οικόσιτων πτηνών με τα αεροσκάφη της αν αυτά είναι ζώα υποστήριξης, η πολιτεία στην οποία έγινε το ταξίδι τις απαγορεύει, άρα ο Easter ήταν τυχερός που κατάφερε να πετάξει μαζί με την Smalley.

Σύμφωνα με την Mirror, έναν χρόνο πριν, 29χρονη αποπειράθηκε να πετάξει με την US Airways, έχοντας μαζί της ως ζώο υποστήριξης ένα γουρούνι, το οποίο όμως επειδή έκανε συνέχεια την...ανάγκη του εντός του αεροσκάφους, αναγκάστηκαν να αποβιβάσουν τόσο το ζώο, όσο και την κάτοχό του.
Keywords
Τυχαία Θέματα