Τα προϊόντα γαλοπούλας βικη έως 40% πιο φθηνά!

15:08 8/3/2017 - Πηγή: Fimotro

Τα προϊόντα γαλοπούλας ΒΙΚΗ, τα αγαπημένα παραδοσιακά αλλαντικά από την Ήπειρο, θα διατίθενται μέχρι το τέλος Μαρτίου με έκπτωση έως 40% σε όλα τα σημεία πώλησης! Πιο συγκεκριμένα, οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθευτούν από οποιοδήποτε σούπερ ή μίνι μάρκετ επιθυμούν όλα τα προϊόντα γαλοπούλας, πάγκου αλλά και κοπής, με έκπτωση από 30% έως 40% μέχρι τις 31 Μαρτίου. Τα αλλαντικά ΒΙΚΗ φροντίζουν σταθερά να ανακοινώνουν σημαντικές

προσφορές, ώστε να δίνουν τη δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό να γευτεί τις παραδοσιακές συνταγές της αγαπημένης εταιρίας σε προνομιακή τιμή.

Λίγα λόγια την εταιρία

Η ΒΙ.Κ.Η., η Βιομηχανία Κρέατος Ηπείρου, με ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά από το 1973, δημιουργεί με πάθος εκλεκτά, παραδοσιακά αλλαντικά με αυθεντικές γεύσεις και αγνά υλικά. Από διαλεχτά κομμάτια κρέατος Ηπείρου και παραδοσιακές συνταγές, τα αλλαντικά ΒΙ.Κ.Η. «κρύβουν» ολόκληρη τη γευστική ιστορία της περιοχής, ξεχωρίζοντας σταθερά για τη μοναδική τους ποιότητα και ποικιλία γεύσεων, σε μία πλήρη γκάμα προϊόντων κοπής και συσκευασίας.

Με όραμα τη δημιουργία αλλαντικών «σαν άλλοτε», θεμέλιο της φιλοσοφίας στη ΒΙ.Κ.Η. ΑΕ αποτελεί η παραγωγή προϊόντων που σέβονται τον καταναλωτή, διατηρούν τη γαστρονομική μας κληρονομιά και είναι εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα