Τα μυστηρια του… οτε

10:40 21/4/2016 - Πηγή: Fimotro
ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ!!!
Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στον ΟΤΕ τελευταία, μόνο που φαίνεται ότι αυτή τη φορά έφτασαν μέχρι τα αυτιά των Γερμανών της Deutsche Telecom. Το άλλοτε χαιδεμένο παιδί τους, ο φοβερός και τρομερός μάνατζερ, Μιχάλης Τσαμάζ που...
βρέθηκε σχεδόν από καραμπόλα στο τιμόνι του ομίλου, εσχάτως δεν στέκεται καλά στην καρέκλα
του.
Αιτία της γκρίνιας που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις είναι ένα γεγονός που όλη η αγορά έχει προεξοφλήσει, αλλά δεν το είδε να ανακοινώνεται. Η κατάληξη δηλαδή του μεγάλου spec για το δημιουργικό των τριών πυλώνων του Ομίλου (ΟΤΕ, Cosmote, Γερμανός) με νικητή τον…συνήθη ύποπτο, Θοδωρή Κοτιώνη και την Bold Ogilvy που μονοπωλούν τα τελευταία χρόνια την διαφημιστική συνεργασία με τον οργανισμό, παίζοντας χωρίς…αντίπαλο. Η ανανέωση του συμβολαίου Κοτιώνη (γνωστού και ως… "εθνικού διαφημιστή") θεωρείται επί ημερών Τσαμάζ ένα είδος…αυτοεκπληρούμενης προφητείας γι αυτό και καμία άλλη εταιρεία δεν χτύπησε σοβαρά τον εν λόγω διαγωνισμό που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο(!) και ακόμη δεν λέει να καταλήξει, καθώς επισήμως τουλάχιστον, δεν υπάρχει καμία σχετική αναφορά.
Το πρόβλημα είναι ότι στην διαδικασία δεν τηρήθηκαν ούτε τα προσχήματα. Στο spec συμμετείχαν τελικά μόνο δύο εταιρείες, η… γνωστή μία και η BBDO που ελπίζει, για λόγους «ξεκαρφώματος» και μόνον, να πάρει ένα μικρό κομμάτι της πίττας. Απόλυτα ενδεικτικό της… ανορθόδοξης μεθόδευσης είναι ότι από τον ΟΤΕ ζητήθηκε οι παρουσιάσεις των εταιρειών να έχουν ολοκληρωθεί σε λιγότερο από ένα μήνα, γεγονός ακατόρθωτο για οποιαδήποτε εταιρεία εκτός από τη Bold που έχει τον λογαριασμό, άρα και την τεχνογνωσία. Σημειώνεται ότι πρόκειται για το μακράν υψηλότερο συμβόλαιο της αγοράς, ενώ σε αντίστοιχο διαγωνισμό μικρότερου μεγέθους που είχε γίνει από τον ΟΠΑΠ, κατέβηκαν συνολικά 7 εταιρείες, εκτιμώντας προφανώς ότι οι συνθήκες ανταγωνισμού σε εκείνη την περίπτωση θα ήταν περισσότερο… υγιεινές.
Από τον ΟΤΕ έχει ανακοινωθεί ότι η νέα συνεργασία θα ξεκινήσει επίσημα την…Πρωτομαγιά. Αλλά ακόμη, ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Οι γνωρίζοντες λένε ότι το…προεξοφλημένο φιρμάνι θα βγει μεγαλοβδομαδιάτικα για να πέσει στα μαλακά. Ίσως ακόμη καλύτερα και στην διάρκεια της απεργίας των δημοσιογράφων. Ένα πουλάκι όμως είπε στο Fimotro, ότι η δυστοκία δεν οφείλεται στους γνωστούς τακτικισμούς του… σούπερ μάνατζερ. Στους Γερμανούς οφείλεται, που έχουν πάρει είδηση τι παίζεται και ψάχνουν τα πεπραγμένα της περίεργης σχέσης Τσαμάζ-Κοτιώνη.
Θα επανέλθουμε...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα