Τα γραφηματα που θα αλλαξουν τον τροπο που αντιμετωπιζετε τη ζωη...

14:01 6/1/2016 - Πηγή: Fimotro
Σ'αυτόν τον πλανήτη θα παραμείνουμε 90 χρόνια, εάν είμαστε ...
τυχεροί και προσέχουμε την υγεία μας όσο μπορούμε χωρίς υπερβολές. Όμως τί σημαίνει αυτός ο αριθμός, σε γραφήματα; Mήπως είναι ώρα να αναθεωρήσουμε ορισμένα πράγματα και να προσπαθήσουμε να ζήσουμε κάθε μέρα σαν να είναι ξεχωριστή; Γιατί, είναι.
Έτη, μήνες, εβδομάδες, ημέρες, ημέρες που περνάμε με τους αγαπημένους μας, την οικογένειά μας. Το άρθρο του Business Insider
και του waitbutwhy.com δεν θέλει να μας κάνει να χάσουμε την ελπίδα μας ή να υποκύψουμε στην κατάθλιψη, αλλά να υπογραμμίσει και πάλι, όπως έχουν κάνει τόσοι σοφοί και διανοητές στο παρελθόν, πως κάθε μέρα που ζούμε είναι ξεχωριστή, είναι μέρα που μπορούμε να κάνουμε την διαφορά είτε σε προσωπικό, σε οικογενειακό, ή κοινωνικό επίπεδο.
Είναι γραφήματα που μας υπενθυμίζουν πως το τέλος δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβόμαστε, αλλά κάτι που πρέπει να δεχθούμε ως μέρος της ζωής. Ιδού, λοιπόν, μερικά γραφήματα, τα οποία δεν έχουν σκοπό να φοβήσουν, να επηρεάσουν τη ζωή μας αρνητικά, ή να μας κάνουν να χάσουμε ώρες σκεπτόμενοι πως κάποια μέρα θα "φύγουμε". Ούτως ή άλλως, όπως είχε αναφέρει και ο Βενιαμίν Φρανκλίνος σε γράμμα του προς τον Ζαν-Μπατίστ Λερουά το 1789, "... τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι βέβαιο, παρά ο θάνατος και οι φόροι".
Keywords
Τυχαία Θέματα