Τα δακρυα της λιανας για την πλακα της εκπομπης "συντελεια"


ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ
Με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε η Λιάνα Κανέλλη στην τηλεοπτική εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου μετά από ένα έντονο επεισόδιο που προηγήθηκε στην εκπομπή.
Όλα ξεκίνησαν όταν στις διαφημίσεις οι συντελεστές της...
εκπομπής «Συντέλεια» της έκαναν χοντρή πλάκα.
Το πείραγμα εκνεύρισε την Λιάνα Κανέλλη η οποία θίχτηκε και έφυγε από το στούντιο, όπως ειπώθηκε από την παρουσιάστρια, μετά το
πέρας του τηλεοπτικού διαλείμματος.

Το διάλειμμα, μάλιστα, κράτησε περισσότερο από 12 λεπτά σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Η δημοσιογράφος ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το τι είχε συμβεί, δικαιολόγησε το μεγάλο διαφημιστικό διάλειμμα και ζήτησε συγγνώμη από την κυρία Κανέλλη, σημειώνοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν πρόθεση του σταθμού να την προσβάλλουν.

Στη συνέχεια η κ. Κανέλλη επανήλθε στην εκπομπή για να εξηγήσει στους τηλεθεατές γιατί αποχώρησε. Εξήγησε ότι τρόμαξε όταν είδε δημοσιογράφο της Συντέλειας να την περιμένει έξω από το στούντιο με γάντια του μποξ για να της κάνει πλάκα, προφανώς αναφερόμενος στο περιστετικό ξυλοδαρμού της κ. Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη στο παρελθόν. Η κ. Κανέλλη ξέσπασε όταν επανήλθε στην εκπομπή λέγοντας ότι δεν μπορεί να γίνει πλάκα και σάτιρα με τη βία και καταδίκασε την άνοδο του φασισμού και την ανοχή σε τέτοια φαινόμενα.

Από την πλευρά της η Πόπη Τσαπανίδου ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη και χαρακτήρισε επιπόλαια τη συμπεριφορά των συναδέλφων της.
Keywords
Τυχαία Θέματα