Συνωμοσιολόγοι προσπάθησαν να μπουν σε μεθ νοσοκομείου για ν’ αποδείξουν ότι δεν είναι γεμάτη!

Ν’ αντικρούσουν την άποψη ότι βρισκόμαστε εν μέσω του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού και ότι οι ΜΕΘ στη Γιούτα «ασφυκτιούν» προσπάθησαν κάποιοι θιασώτες θεωριών συνωμοσίας.

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό δίκτυο KSL, οι συνωμοσιολόγοι προσπάθησαν διεισδύσουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) σ’ ένα νοσοκομείο στην πόλη Πρόβο της Γιούτα.

Την προηγούμενη εβδομάδα σε συνάντηση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης Πρόβο, ο διοικητής του Νοσοκομείου «Utah Valley», Κάιλ Χάνσεν, έκανε ενημέρωση σχετικά με την ανταπόκριση του νοσοκομείου απέναντι στην πανδημία

του κορονοϊού, αναφέροντας ότι περίπου πέντε άνθρωποι προσπάθησαν να εισέλθουν στο νοσοκομείο και έκαναν ερωτήσεις για το αν οι κλίνες ΜΕΘ είναι πλήρεις.

Σε δήλωση που εστάλη στο Business Insider, η εταιρία «Intermountain Healthcare», στην οποία ανήκει το Νοσοκομείο «Utah Valley», ανέφερε ότι «λίγοι άνθρωποι προσπάθησαν ν’ αποκτήσουν φυσική πρόσβαση στο νοσοκομείο με σκοπό να προσπαθήσουν να επιβεβαιώσουν θεωρίες συνωμοσίας όπως ότι τα νοσοκομεία δεν είναι τόσο γεμάτα και ότι οι αναφορές σχετικά με την απότομη αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού είναι ψευδείς».

Επιπλέον το KSL, ανέφερε ότι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν πως το τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου δέχθηκε τηλεφωνήματα από συνωμοσιολόγους, οι οποίοι αμφισβητούσαν την ύπαρξη δεύτερου κύματος της Covid-19 και την έλλειψη κρεβατιών ΜΕΘ στην πολιτεία.

The post Συνωμοσιολόγοι προσπάθησαν να μπουν σε ΜΕΘ νοσοκομείου για ν’ αποδείξουν ότι δεν είναι γεμάτη! appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα