Συνεληφθη δημοσιογραφος του ελευθερου τυπου μετα απο μηνυση της ραχηλ...

22:43 6/4/2014 - Πηγή: Fimotro
ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ!
Στο αστυνομικό τμήμα του Νέου Ηρακλείου οδηγήθηκε σήμερα η αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» Δέσποινα Κονταράκη, η οποία συνελήφθη μετά από μήνυση που υπέβαλε...
σε βάρος της η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, για συκοφαντική δυσφήμιση. Όπως μαθαίνουμε ψάχνουν και άλλους δημοσιογράφους από sites
και blogs στα πλαίσια του αυτοφώρου. Αιτία αποτέλεσε ο χαρακτηρισμός «ανεκδιήγητη» που χρησιμοποίησε σε κείμενό της η κ. Κονταράκη.

Το επίμαχο κείμενο έχει ως εξής:

Η ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ στάση του προέ­δρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η αλήστου μνήμης κραυγή της ανεκδιήγητης Ραχήλ Μακρή των ΑΝ.ΕΛ., «ότι βάζετε αθώους στη φυλακή», είναι το λιγότερο τραγική. Ανερυθρίαστα, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, συντασσόμενος εγκληματικά με την επιχειρη­ματολογία της Χρυσής Αυγής ότι η δίωξη των μελών της εί­ναι πολιτική!

Ανερυθρίαστα, η Ραχήλ Μακρή βάφτισε αθώους εκείνους που έδιναν εντολές ή συμμετείχαν στα τάγμα­τα εφόδου, που ξεχύνονταν τις νύχτες στους δρόμους προς αναζήτηση θυμάτων. Εκείνους που έθρεψαν το μίσος και οδήγησαν στις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Σάχζαντ Λουγκμάν.
Keywords
Τυχαία Θέματα