Συνεδριαζει εκτακτως ο παγκυπριος δικηγορικος συλλογος...

16:29 19/3/2013 - Πηγή: Fimotro
Η καταστροφική πορεία της κυπριακής οικονομίας, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ανακοπεί από το «κούρεμα» των καταθέσεων ειδικά των ξένων επενδυτών, αλλά αντίθετα, θα επιταχυνθεί η χρεοκοπία με αποτελέσματα πολύ χειρότερα ...
από αυτά που επιδιώκονται, εκτιμά σε ανακοίνωσή του ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος ο οποίος θα συνέλθει σε έκτακτη συνεδρία το απόγευμα.
Σύμφωνα με τους Κύπριους δικηγόρους, «το σταθερό φορολογικό πεδίο και η αξιοπιστία της Κυπριακής Δημοκρατίας ήσαν τα εχέγγυα για την προσέλευση
των ξένων επενδυτών αλλά με την απόφαση των Βρυξελλών τα πάντα ανατρέπονται και τα όσα με θυσίες και κόπους δημιουργήθηκαν καταστρέφονται».
Το «κούρεμα», η αύξηση του Εταιρικού Φόρου δυστυχώς δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο, αναφέρουν και προσθέτουν ότι ο Σύλλογός τους «πάντοτε πίστευε και δυστυχώς έχει δικαιωθεί ότι ο κύριος στόχος των εκβιασμών για ‘ξέπλυμα χρήματος’ ήταν η φυγή των ξένων επενδύσεων από την Κύπρο».
«Ο στόχος των ανταγωνιστών μας δυστυχώς έχει επιτευχθεί. Από μας πλέον εξαρτάται να ανακόψουμε την χρεοκοπία και να αντισταθούμε στους εκβιασμούς» καταλήγει ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος.
Keywords
Τυχαία Θέματα