Συνεχιζονται οι ερευνες για τον ατυχο εργατη...

23:08 26/1/2013 - Πηγή: Fimotro
Κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας, μαζί με αστυνομικούς, μετέβησαν το πρωί στο σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 42χρονος Χανιώτης, πατέρας ενός παιδιού ο οποίος καταπλακώθηκε από οδοστρωτήρα, προκειμένου να γίνει...
αυτοψία στον χώρο.
Πέραν των συνθηκών του τραγικού δυστυχήματος, εκείνο που διερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή, είναι το ότι ο 42χρονος δεν είχε άδεια χειριστή τέτοιου μηχανήματος, αλλά ούτε άδεια εργοδηγού.
Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων κ.Δημήτρης Κορναράκης σε δηλώσεις του επεσήμανε πως ο άτυχος εργαζόμενος πέραν της εργασίας του σε οικοδομές, τα καλοκαίρια
συμπλήρωνε το εισόδημά του οδηγώντας ταξί και πως το δυστύχημα συνέβη εκτός του κανονικού ωραρίου εργασίας.
Ως η πλέον πιθανή αιτία θεωρείται το ότι το βαρύ όχημα καταγκρεμνίστηκε σε βάθος 5 μέτρων όταν υποχώρησαν οι επιχωματώσεις.
Να σημειωθεί πως μέχρι και το πρωί του Σαββάτου δεν είχαν ανευρεθεί η μηχανικός και ο ανάδοχος του έργου οι οποίοι αναζητούντο από την αστυνομία.
Η κηδεία του 42χρονου θα γίνει αύριο Κυριακή στις 12:30 από το σπίτι του στον Άγιο Ονούφριο Ακρωτηρίου. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στην 1 μμ στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Βαμβακόπουλου και η ταφή του θα γίνει στο νεκροταφείο Αγ.Μαρίνας.
Keywords
Τυχαία Θέματα